teknikjobb.se

logga

Speditör för konsultuppdrag till företag i Jönköping

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-04-29

Ansök nu

Speditör för konsultuppdrag till företag i Jönköping

ValueOne söker en speditör för export till tredjeland för ett konsultuppdrag till vår kund i Jönköping med start omgående.

Om rollen

I rollen som speditör är din huvudsakliga uppgift att ansvara för att transporter kommer fram i tid till ett så kostnadseffektivt pris som möjligt för alla parter. I dina uppgifter ingår att boka transporter runt om i Europa enligt de regler och riktlinjer som varje region kräver. Rollen ställer höga krav på flexibilitet, servicekänsla och god samarbetsförmåga då även andra administrativa uppgifter kan komma på ditt bord.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Transportplanering

  • Kundkontakt

  • Svara på frågor rörande priser och rutter

  • Godssökning

  • Reklamation

  • Tullhantering

  • Fakturering

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för rollen behöver du ha ett par års erfarenhet utbildning inom området. Har du dessutom en utbildning i logistik ser vi det som meriterande. Kunskaper i svenska och engelska, i skrift och tal, är viktigt eftersom arbetet innebär många internationella kontakter.

Vi söker dig som har förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och har lätt för att samarbeta. Noggrannhet och servicekänsla är honnörsord för dig. Du trivs i föränderliga miljöer där din positiva inställning, problemlösningsförmåga och affärsmässiga förhållningssätt kommer till sin rätt.

Ansökan

Vi tillsätter uppdrag löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Marcus Ljung, 0705-187441

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Speditör för konsultuppdrag till företag i Jönköping

ValueOne AB