teknikjobb.se

Specialisttekniker till Technical Helpdesk (THD) Stockholm

Företag Kone AB
Ort
Utgår

2020-11-02

Ansök nu

Specialisttekniker till Technical Helpdesk (THD) Stockholm

Vi söker dig som har ett stort intresse för tekniska utmaningar och kreativa lösningar och vill kliva in i en ny roll som Specialisttekniker på Technical Helpdesk (THD) Stockholm. Har du jobbat som Tekniker eller liknande och vill gå vidare till en bredare teknisk roll där du både får agera tekniskt stöd, utbilda och samtidigt får utveckla dina tekniska kunskaper?

Välkommen med din ansökan!

Du kommer ingå i ett team av fem specialister med ansvar att jobba ute på site som avancerad teknisk support till våra hisstekniker inom Service Operations, Region Stockholm.  Rollen innebär att du jobbar dagligen i ett stort nätverk och tätt samarbete med KONE´s Technical Helpdesk, Reservdelssupporten, Alarmsupporten och tillsammans med våra nationella tekniska experter och utbildare. 

En viktigt del i rollen är att du kommer att ansvara för att åtgärda särskilt svåra felsökningsjobb, tekniskt svåra garantiärenden i kombination med att du ska coacha och kompetensuppväxla tekniker ute på site. En del av ditt arbete innebär självklart att vidareutbilda dig själv, hålla dig uppdaterad på ny teknik och kommande digitaliserad framtid inom vår produktportfölj.

Eftersom rollen innebär både tekniska specialistkunskaper i kombination med praktisk utbildning, vill vi att du har förmågan att:

  • hitta lösningar utöver det vanliga inom service/underhåll till våra tekniker, maximera säkerheten, samtidigt som driftstopp och kostnader ska minimeras
  • visa stort engagemang för människor och utbildning, att du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse våra tekniker med relevant kompetens

Kvalifikationer

Ett krav är att du har mycket goda hisskunskaper och att du jobbat med hissar i flera år.  Vi söker dig som har en avslutad teknisk- eller industri inriktad gymnasieutbildning eller en YH-utbildning inom Underhåll, El eller Automation, eller det vi bedömer likvärdigt. Vi ser det som meriterande om du har en bakgrund från arbete med felsökning inom elkomponenter, jobbat med styr och regler och har ett stort intresse av teknik och mekanik. Meriterande om du har arbetat med smarta IoT- uppkopplingar och API. B-körkort är ett krav och du måste behärska svenska och engelska.

Du har en mycket god social förmåga och känner dig trygg i din roll som tekniskspecialist. Vidare tror vi att du som kollega och medarbetare gärna delar med dig av erfarenhet och kunskap vidare till ditt team.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-11-02. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Nicklas Norling 070 249 71 59 eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010 218 40 30

Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-SCA

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor och automatiska dörrar, liksom moderniserings- och underhållslösningar som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow®. Tillsammans med våra partners och kunder över hela världen hjälper vi städer att bli bättre platser att leva i. 2019 hade KONE en omsättning på 10 miljarder euro och vid årets slut närmare 60 000 anställda. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Specialisttekniker till Technical Helpdesk (THD) Stockholm

Kone AB