teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialist inom elkraftstekniker på omriktare och omformare - Vattenfall Services, Jordbro

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-02-15

Ansök nu

Specialist inom elkraftstekniker på omriktare och omformare - Vattenfall Services, Jordbro

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Kan du omriktare och omformare? Kan du dessutom brytare, frånskiljare och transformatorer? Då är du den personen vi söker!
 
Hos oss får du möjligheten att planera samt genomföra dina uppdrag under eget ansvar. Du kommer framförallt att arbeta med avancerad felsökning, service och underhåll. Ibland förekommer även nybyggnation och installationsprojekt. Vi samarbetare med välkända kunder i Stockholmsområdet som Trafikverket, Vattenfall och Svenska Kraftnät. Hos oss får du ansvar för en eller flera kunder beroende på önskemål och erfarenhet.
 
Dina kvalifikationer som specialist inom elkraftstekniker

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från ovanstående arbetsuppgifter. Du känner dig redo att ta nästa steg i karriären där du får möjligheter till personlig utveckling och ansvar. Samarbete är för dig en självklarhet för att kunna lösa avancerade problem och uppdrag.
 Kompetenskrav
• Minst 5 års erfarenhet av underhåll av omriktare och omformare av modell TGTO, Puls Siemens, ASEA YOQC, Megamax, Areva SCF2, Q48/49, Q50

• Meriterande är också om du har erfarenhet av underhåll av högspännings-brytare, frånskiljare och transformatorer

• B-körkort

• Gymnasieexamen gärna med någon påbyggnadsutbildning

• Goda kunskaper i svenska och engelska

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Larsson 073-614 20 38 vilket går bra både på och utanför arbetstid.
 
För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eskil Höglund, eskil.hoeglund@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Placeringsort: Jordbro
 
För Vattenfall Services är säkerheten viktigast av allt. Vi arbetar kontinuerligt med riksplanering och riskbedömningar för att vara Sveriges säkraste arbetsplats.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Eftersom denna tjänst är säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder för detta. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Sista ansökningsdag är 16 januari, urvalet sker löpande så tveka inte att söka redan idag. Kontakta gärna Anders Larsson vid frågor angående tjänsten.
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!

Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: Vattenfallservices
 

Dela detta jobb

Specialist inom elkraftstekniker på omriktare och omformare - Vattenfall Services, Jordbro

Vattenfall AB