teknikjobb.se

SOMMARVIKARIER TILL UPPSALA

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-06

Ansök nu

SOMMARVIKARIER TILL UPPSALA

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker nu medarbetare till Uppsala inför sommaren 2019. Vi erbjuder en stor variation i det dagliga arbetet då du oftast blir utplacerad på olika arbetsplatser med varierande arbetsuppgifter. 

Du som person 
Vi söker dig som är ansvarstagande och har förmåga att ta egna initiativ. Du bör kunna arbeta självständigt men även motiveras av att arbeta i grupp. Oavsett roll på företaget möter du kunder och därför ser vi att du har en god känsla för kundservice och bemötande. 
Viktigast är att du har rätt inställning. 

Arbetsuppgifter 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara städ, sanering, rivning & fastighetsskötsel. Arbetet är varierande och du rör dig mellan olika arbetsplatser.

Krav
B-körkort
Svenska i tal och skrift  

Meriterande
Erfarenhet av sanering, städ alternativt rivning

Kontaktperson

Emilia Waldenvik

Personal/Löneadministratör
Mob  0761 - 02 14 66
emilia.waldenvik@relita.se

Ansökan

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag! 
Sista ansökningsdatum 6 april 2019. 
Välkommen att höra av dig till vår kontaktperson om du har några frågor.

Dela detta jobb

SOMMARVIKARIER TILL UPPSALA

Relita Industri & Skadeservice AB