teknikjobb.se

Sommarvikarier till AkzoNobel i Malmö

Företag Akzo Nobel
Ort
Utgår

2021-04-16

Ansök nu

Sommarvikarier till AkzoNobel i Malmö

Har du en passion för färg? Vill du arbeta under sommaren och samtidigt vara en del av att tusentals världen om kan sätta färg på sin vardag? Då kanske det är du som är en av våra nya sommarvikarier i Malmö! 

Just nu söker vi på AkzoNobel motiverade och engagerade sommarvikarier så att verksamheten kan gå runt även när vår ordinarie personal behöver vila. Främst söker vi sommarvikarier till vår produktion- och lagerverksamhet men det finns även lediga tjänster inom QC, utvecklingslabb och administration.   

Vem är du?  

För att du ska trivas hos oss tror vi det är viktigt att du som person är har en god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i team samtidigt som du inte har några problem med att arbeta självständigt. Du känner ett stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas och strävar alltid efter att göra det bästa utifrån din förmåga. Med din positiva inställning sprider du glädje runt omkring dig och är lyhörd kring vad som behöver göras. Vi värdesätter en inkluderande och familjär arbetsmiljö vilket vi tror att även du gör.   

Utöver dina personliga egenskaper ser vi även att du:  

Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska  

Har minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning  

Är tillgänglig för arbete från mitten av juni till mitten av augusti 

Vad kan du arbeta med hos oss?  

Produktion och lager  

Det största behovet av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Om du har truckkort eller erfarenhet av liknande arbete är det meriterande, liksom kunskaper inom kemi, men störst vikt fäst vid ditt driv och vilja att lära dig nytt. Har du inte truckkort sedan tidigare står AkzoNobel för den kostnaden. Arbetstiderna kan vara förlagda såväl dag som kväll och skift. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd och uppskattar lagarbete med räds inte att ta egna initiativ.  

Laboratorietjänster   

Det största behovet av laboratoriepersonal finns inom vår kvalitetskontroll (QC) men vi har även ett fåtal tjänster på vårt utvecklingslabb. Har du påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom kemi eller kemi- och processteknik så är det kanske just dig vi söker! Arbetet kan vara förlagt såväl dagtid som kvällstid.  

Administration  

I de administrativa tjänsterna rör sig arbetsuppgifterna främst om ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Goda kommunikationsfärdigheter och en hög servicekänsla är en förutsättning. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kunskaper i SAP är det ett stort plus.     

Ytterligare information 

Samtliga av våra tjänster är förlagda på vår site i Malmö. Obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren.  
 
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com. Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!  

Dela detta jobb

Sommarvikarier till AkzoNobel i Malmö

Akzo Nobel