teknikjobb.se

Sommarvikarier till AkzoNobel i Angered

Företag Akzo Nobel
Ort
Utgår

2021-04-16

Ansök nu

Sommarvikarier till AkzoNobel i Angered

Har du en passion för färg? Vill du arbeta under sommaren och samtidigt vara en del av att tusentals världen om kan sätta färg på sin vardag? Då kanske det är du som är en av våra nya sommarvikarier i Angered!

Just nu söker vi på AkzoNobel motiverade och engagerade sommarvikarier så att verksamheten kan gå runt även när vår ordinarie personal behöver vila. Främst söker vi sommarvikarier till vår produktion- och lagerverksamhet men det finns även lediga tjänster inom QC och kundtjänst. 

Vem är du? 
För att du ska trivas hos oss tror vi det är viktigt att du som person är har en god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i team samtidigt som du inte har några problem med att arbeta självständigt. Du känner ett stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas och strävar alltid efter att göra det bästa utifrån din förmåga. Med din positiva inställning sprider du glädje runt omkring dig och är lyhörd kring vad som behöver göras. Vi värdesätter en inkluderande och familjär arbetsmiljö vilket vi tror att även du gör.  

Utöver dina personliga egenskaper ser vi även att du: 

•    Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska 
•    Har minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning 
•    Är tillgänglig för arbete från mitten av juni till mitten av augusti

Vart kan du arbeta hos oss? 

Produktion och lager 
Det största behovet av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Om du har truckkort eller erfarenhet av liknande arbete är det meriterande, liksom kunskaper inom kemi, men störst vikt fäst vid ditt driv och vilja att lära dig nytt. Har du inte truckkort sedan tidigare står AkzoNobel för den kostnaden. Arbetstiderna kan vara förlagda såväl dag som kväll och skift. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd och uppskattar lagarbete med räds inte att ta egna initiativ. 

Kvalitetskontroll
På vårt kvalitetslabb har du ett tätt samarbete med produktionen då du säkerställer att färgerna som producerad uppfyller alla kvalitetskrav. För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Vi värdesätter personliga egenskaper så som noggrannhet, samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.  

Kundtjänst 
Vi letar efter sommarvikarier till vår kundtjänst, reception samt matsal. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Goda kommunikationsfärdigheter och en hög servicekänsla är en förutsättning. Har du erfarenhet från serviceinriktade arbeten så är det meriterande.

Ytterligare information
Samtliga av våra tjänster är förlagda på vår site i Angered. Obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren. 

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com. Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

Dela detta jobb

Sommarvikarier till AkzoNobel i Angered

Akzo Nobel