teknikjobb.se

Responsibility

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.
 
På Nouryon i Sundsvall, finns två affärsområden representerade, Pulp and Performance Chemicals och Surface Chemistry.

Pulp and Performance Chemicals är världens största leverantör av miljöanpassade blekmedel till massa- och papperindustrin. I Sundsvall tillverkas även Expancel, mikrosfärer som på olika sätt förbättrar egenskaperna hos många slutprodukter.Surface Chemistry utvecklar och tillverkar främst fettaminer, en nödvändig beståndsdel i s k ytaktiva medel. De används i tex asfalt, färg och hygienprodukter.

Vi söker nu ett antal sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under hela eller delar av sommarmånaderna juni - augusti.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. Arbetet kan innebära att du kommer arbeta som processoperatör eller truckförare. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på var i produktionen du arbetar. Exempel på arbetsuppgifter är packning, lossning av råvara, provtagning, utlastning, truckkörning samt viss övervakning.
Arbetet inom produktion och lager är förlagt såväl dagtid som skift.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Truckkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom kunskaper inom kemi. I vissa delar inom produktionen är truckkort ett krav.
Som person skall du vara arbetsvillig och praktiskt lagd.

Forskning & Utveckling, laboratorietjänster
Inom våra laboratorietjänster kan du bland annat arbeta med QC (kvalitetskontroller), Miljö och analysservice samt inom RD&I.  Vi söker dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi, kemiteknik och gärna med inriktning inom analytisk kemi. Arbetet är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara analytisk, ordningssam och strukturerad.

Förråd
Du kommer jobba med bland annat godsmottagning, utlämning av varor samt övriga göromål som förekommer på förrådet. Arbetet är förlagt dagtid.
Truckkort är ett plus men inget krav. Har du vana av liknande arbetsuppgifter eller SAP är det meriterande. Vi söker en serviceinriktad person som gillar ordning och reda samt har god datavana.

Logistik,administration                        
Inom logistik och administration kan du arbeta med produktionsplanering, transportkoordinering, avrop, leveransplanering eller som administratör. Arbetet är förlagt dagtid.
Vi ser gärna att du som söker har påbörjat någon form av logistik-, spedition- eller ekonomiutbildning samt har erfarenhet av kundservicearbete. Skriv gärna i din ansökan om du har erfarenhet av att arbeta i SAP eller andra stora affärsdatasystem.

Även andra områden kan komma att bli aktuella.

Vänligen specificera i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av.

Job Requirements

  • Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet.

  • Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att bidra med nya idéer

  • Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: visa vägen uppfylla våra åtaganden och växa tillsammans

  • Stort fokus på hållbarhet, säkerhet och miljö där du som medarbetare har ett ansvar att hålla detta levande

  • Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt att du har datorvana

  • Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning

  • Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti

  • Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning 

Varför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald. 

Ytterligare information

Tjänsterna avser feriearbete/semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni – augusti. Samtliga av våra tjänster är förlagda på vår site i Stockvik.

Viss obligatorisk introduktion och utbildning kan komma att ske innan sommaren.  

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruiting.se@nouryon.com  

Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För eventuella frågor kring vår tjänster eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Camilla Dahlgren, Talent Resourcing Partner, camilla.dahlgren@nouryon.com mobil +46722483814
 
För fackliga frågor:
Unionen: Mattias Andersson, +46 60 13 41 69
Sveriges Ingenjörer: Carl Nordlander +46 60 13 42 25
IF Metall: Benny Sundeborn, +46 70 272 04 64, Mikael Sjödin +46 70 620 69 99

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 
Följ oss på LinkedIn och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster. 

Mer om Nouryon

Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.

Sommarjobbare till Nouryon i Sundsvall

Företag Nouryon
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb