teknikjobb.se

Logo

Sommarjobb

Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Sommarjobb

I sommar anställer Mölndalsbostäder cirka 25 ungdomar som semestervikarier i vår fastighetsskötsel.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tycker om ett fritt och omväxlande arbete som till största delen är utomhus. Du kommer bland annat att arbeta med gräsklippning, skötsel av rabatter samt häckar och buskar, renhållning, sophantering och trappstädning. 

Vi vill helst att du har fyllt 18 år då arbetet startar, eftersom du behöver kunna arbeta med motordrivna redskap. 

Anställningarna varierar mellan 4 och 10 veckor, det är en fördel om du kan vara flexibel när det gäller vilka veckor du kan arbeta. Vi vill helst att sommarjobben löper i ett streck utan uppehåll för eventuell ledighet.

Så här fördelar vi sommarjobben bland våra sökande:

  1. du som varit anställd tidigare somrar med goda vitsord
  2. du som utbildar sig till fastighetsarbetare eller liknande inom gymnasieskolan och yrkeshögskolan
  3. du som bor i Mölndalsbostäders områden
  4. andra sökanden

Anställningarna varierar mellan 4 och 10 veckor, det är en fördel om du kan vara flexibel när det gäller vilka veckor du kan arbeta. Vi vill helst att anställningarna löper i ett streck utan uppehåll för eventuell ledighet. 

Ansök senast den 31 mars

Vi tar emot ansökningar fram till och med den 31 mars 2019, och beräknar att vara klara med fördelningen av platserna i början av maj 2019. 

Ansök här

Du skickar in din ansökan genom att följa den här länken till jobbet.se.

Om Mölndalsbostäder

Mölndalsbostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som arbetar med att förse Mölndal med attraktiva och kundanpassade hyreslägenheter. Vi har sedan år 1947 byggt och förvaltat hyreslägenheter och har i dag cirka 3900 lägenheter, varav 820 är specialanpassade för särskilt boende, som t.ex. äldreboende och kooperativa hyreslägenheter. I bolagets bestånd finns det även kommersiella lokaler och förskolor. Vårt mål är att man som boende hos Mölndalsbostäder ska uppleva valfrihet, ekonomisk trygghet, trivsel och delaktighet.

Kontaktperson

Kontaktperson för den här tjänsten är Henrik Freed på Mölndalsbostäder.

Dela detta jobb

Logo
Sommarjobb

Mölndalsbostäder AB