teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb Kemiingenjör, Ringhals

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Sommarjobb Kemiingenjör, Ringhals

Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation!

Sommarjobben på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få erfarenhet och en inblick av hur det är att arbeta på ett stort svenskt energibolag. Du kommer få träffa ett flertal människor med olika erfarenheter som kan bidra till din utveckling och nätverk. Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter som Kemiingenjör

Du kommer ingå i en grupp som arbetar med kemioptimering för att säkra kärnkraftsreaktorernas långsiktiga drift samt för att de ska kunna leverera resultat med rätt kvalité i tid. Vårt uppdrag är bland annat att se till så att det inte finns något i vattnet som gör att systemen korroderar samt analysera och rapportera utsläpp till luft och vatten.

Du kommer få hjälpa oss med provtagning och analys av vatten samt luft. Du kommer även få arbeta på labbet med analys av korrosionsprodukter, aktivitet och joner med mera. Vi behöver även hjälp med underhåll av analysinstrument.

Your profile

Vi söker dig som idag har fyllt 18 år och som antingen studerar på gymnasiet eller på högre nivå, gärna inom ett kemiinriktat program. Vi vill att du har goda kunskaper i både engelska och svenska.

Vi letar efter en person som har en god samarbetsförmåga och som vågar be om hjälp om det behövs. Du är också uppmärksam och lyhörd mot vad dina kollegor kan tänkas behöva ha hjälp med. Vi vill även att du är strukturerad och noggrann samt att du tar ansvar över ditt egna arbete. Eftersom du kommer hjälpa oss med felsökning och analyser vill vi även att du är bra på problemlösning och har ett analyserande tankesätt.

Additional information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Erika Turesson, 072- 718 27 40. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Ida Fågelqvist, 070-048 76 82.

Fackliga representanter för sommarjobbet är Patrik Harrysson - Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Alexander Wallberg - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Tjänsten är placerad på Ringhals och kommer pågå mellan 19 juni till 11 augusti 2023.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår utbildning, relevanta erfarenheter och bostadsort. Vänligen ange i din ansökan vilken period du önskar att sommarjobba. Inga ansökningar tas emot via mail.

Låter detta som ett sommarjobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 19 februari 2023!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

About the company

Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals

Följ oss gärna!

Linkedin: Vattenfall

Instagram: Vattenfall

Dela detta jobb

Sommarjobb Kemiingenjör, Ringhals

Vattenfall AB