teknikjobb.se

logga

Sommarjobb gata och park

Företag Sotenäs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-31

Ansök nu

Sommarjobb gata och park

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår skötsel av våra parker/grönytor, badplatser, toaletter och renhållning av offentliga platser och ytor.

Kvalifikationer

  • Du skall vara serviceinriktad, ha ansvarskänsla, framåtanda och viss tekniskt handlag.

  • B-körkort krävs.

Vi kommer även att ha 1-2 platser som bara kräver mopedkort (AM-behörighet).

Villkor

Schemalagd arbetstid förekommer vardag och helg förlagd till dagtid. Rekrytering sker löpande. 

Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Kontakt    

Bernt Säll, 070-2136575

Dela detta jobb

logga
Sommarjobb gata och park

Sotenäs kommun