teknikjobb.se

loga

Sommarjobb fastighetsskötsel

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-26

Ansök nu

Sommarjobb fastighetsskötsel

Vill du ha sommarens kanske mest eftertraktade jobb i Sölvesborg?

Tänk dig ett härligt jobb där du får vara mycket utomhus i sommar. Låter inte så dumt, eller hur? Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam med olika sysslor kommer du att få ett mångsidigt jobb där det finns arbeten med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning. 

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder. Våra kunder finns i stadens olika delar och Riksbyggen vill ge dig chansen att prova på ett yrke där rekryteringsbehoven bedöms vara stora de närmaste åren. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Tjänsten kräver B- körkort. Anställningen varar vecka 25-32 .

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 26 april 2019. Vi arbetar med löpnade urval så ansök redan idag!

För frågor är du välkommen att kontakta arbetsledare Ingela Fredriksson, Ingela.Fredriksson@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Sommarjobb fastighetsskötsel

Riksbyggen