teknikjobb.se

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett meriterande sommarjobb?

Vi på Göteborg Energi har fått ett av de finaste uppdrag vi kan tänka oss. Vi ska hjälpa Göteborg att bli en hållbar stad där människor, företag och miljö lever och mår bra. Därför arbetar vi med att utveckla lösningar som kan ge förnybar energi och spara resurser. Till sommaren söker vi dig som vill jobba på enheten Driftledning.

På enheten Driftledning ansvarar vi för driften av Göteborg Energis produktionsanläggningar för el, fjärrvärme och kyla. Det innebär att vi ser till att vi kör optimal produktion utifrån tekniska, miljömässiga och ekonomiska förutsättningar. Vi har fokus på säker leverans till kund och bevakar att vi följer miljömål och miljövillkor. I våra uppgifter ingår också att övervaka diverse säkerhetssystem t ex skalskydd, brandlarm och inpassering.

Under sommaren 2020 har du som läser på relevant utbildning, ex. energi, drift eller maskin, möjlighet att arbeta på enheten Produktion, Driftledning.

Du kommer att hjälpa ordinarie driftpersonal med på skiftlaget förekommande uppgifter. Det kommer främst innebära rondering och driftövervakning av våra produktionsanläggningar. Andra förekommande uppgifter kan vara arbete med skiftets förkommande instruktioner och förbättringsarbete, märkning av produktions- och distributionsanläggningar enligt AFS:2017:3, och om möjligt utföra vissa ändringar i PID scheman.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna omfattar:

  • Rondering och driftövervakning med skiftgång
  • För skiftet förekommande arbetsuppgifter
  • Uppmärkning av produktion och distributionsanläggningar enligt AFS 2017:3
  • Föreslå eller om möjligt utföra ändringar i PID scheman

Vi tror att du som söker denna tjänst är noggrann och organiserad med god samarbetsvilja och eget driv. Du studerar en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning som exempelvis energi, drift eller maskin. Du har god datavana och behärskar Officepaketet. Arbetet innebär att vistas i och att ta sig till våra anläggningar i Göteborg, vi ser därför att du behöver ha körkort B. 

Arbetet kommer till stor del att vara förlagt på rullande skiftschema.

För tjänsten krävs godkänd registerkontroll.

Urvalet kommer att ske löpande och ansökan kan komma att stänga tidigare än avsatt datum, därför ser vi gärna att du söker så snart som möjligt.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling. 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Säsongsarbetare

Sista ansökningsdag:
2020-03-01

Göteborg Energi

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!

Sommarjobb - Driftledning

Företag Göteborg Energi
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Dela detta jobb