teknikjobb.se

Solelsmontör

Ort
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Solelsmontör

Heltid
Tillsvidare
Vanlig anställning
Energihem växer och vi söker ytterligare en Solelsmontör.

Ditt jobb kommer vara att montera solpaneler på privata hus. Varje hus tar 2-3 dagar och ni är ett team på två man som ansvarar för att varje projekt monteras enligt anvisningar ni får. 

Vi tror att du jobbat som takmontör eller inom annan byggverksamhet. Du bör gilla korta små jobb där ni ständigt är på väg till nästa kund. Du bör ha kompetens för att bygga byggställning. 

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att tjäna pengar och öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering då vi har egna montörer som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och våra produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av Solel och fönsterbyten.

Vi på Energihem satsar alltid på att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning och montering av alla våra produkter med rådgivning, projektering och besparingskalkyler för att våra kunder ska kunna välja rätt sorts energibesparande produkter till just sin unika situation. För oss är det viktigt att kundens investering ger en besparing för plånboken och samtidigt bidrar till en bättre miljö.

Arbetslivserfarenhet
Träarbetare/Snickare, 5 års erfarenhet eller mer (Meriterande)

Utbildning
Gymnasial utbildning inom Material och tillverkning (Meriterande)

Språk
Svenska (Krav)

Körkort
B

Lön
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Kontakt
Jens Brismo
Rekryterare
rekrytering@energihem.com
0709605015

Casper Löfqvist
Solelsmontör
0722289340

Dela detta jobb

Solelsmontör

Energihem i Sverige AB