teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Solcellsmontör till Alstra

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Solcellsmontör till Alstra

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Alstra.

Om företaget

Alstra är ett solcellsföretag som är specialiserat på att hjälpa villaägare och lantbrukare att investera i kompletta solcellsanläggningar och laddboxar för elbilar. Du kommer att ingå i ett härligt gäng, med idag närmare 50 kollegor. Företaget har över 30 års samlad erfarenhet från solcellsbranschen där de tillsammans har sålt, projekterat och installerat tusentals solcellsanläggningar i södra Sverige. Nöjda kunder och Alstras bidrag till ett fossilfritt Sverige är det som driver bolaget framåt.

Arbetsuppgifter

I rollen som solcellsmontör arbetar du främst med solcellsmontage på plats hos Alstras kunder och tillsammans med din kollega utför ni planerade montageprojekt. Arbetsuppgifterna består av bland annat montering av byggnadsställningar, kabelförläggning, koppling av solceller samt driftsättning. Du och din kollega hjälper till i utvecklandet av monteringsmetoder med ambitionen att effektivisera Alstras arbetsätt ytterligare. Ni utgår hemifrån och tar er gemensamt ut till kunder med företagsbilen.

• Montering av solceller på alla sorters tak
• Montering av byggnadsställning
• Mindre kabeldragningsarbeten
• Utveckling av monteringsmetoder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• B-körkort
• Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Goda kunskaper i Microsoft Office
• Meriterande med liknande arbetslivserfarenhet - såsom solcellsmontör, takläggare, snickare eller liknande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som drivs av att samarbeta och slutföra arbetsuppgifter. Därtill ser vi gärna att du har en prestigelös och ödmjuk inställning i arbetet mot såväl kunder som kollegor. Du är en problemlösare och bidrar gärna med egna idéer för att effektivisera arbetsprocceserna. Arbetet sker utomhus och det är därför viktigt att du trivs med att vistas utomhus året runt samt är bekväm med att arbeta på tak.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Halmstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Montage, montör, sol, solceller, solcellsmontör, heltid, el, miljö, energi, ström, kablar, kabeldragning, tak, takmontering, snickare, tak, takmontör, installation, underhåll, hållbarhet, fossilfritt, kundservice, service, Heltid, Skåne, Halland, Kristianstad, Kungsbacka, Malmö, Halmstad, Göteborg

 

Dela detta jobb

logo
Solcellsmontör till Alstra

Bravura