teknikjobb.se

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning

Vi på Premier saktar aldrig ner och växer hela tiden så det knakar! Vi söker dig som vill bli en del utav vårt team och växa tillsammans med vår verksamhet. Vi vill vidga dina vyer och erbjuda dig ett omväxlande arbete. Våra kunder efterfrågar fler duktiga Premierare som kan börja arbeta hos dem och vi vill komma i kontakt med dig som söker jobb!

Vi söker dig som vill ha ett aktivt sommarjobb och som gärna jobbar utomhus med varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att ansvara för insamling och kontroll av hushållsavfall där du jobbar tillsammans med en kollega. Arbetet utgår från Skara och sker på dagtid, måndag-fredag med start vecka 25.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är glad, positiv och med hög arbetsmoral. Du är mån av att utföra ett mer en väl arbete och är effektiv och ordningsam. Arbetet är fysiskt, du får inte vara rädd för att hugga i och gå stora delar av dagen.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att ringa Kandidatansvarig Karinna Tuzinovic, 070-7858409. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
Svenska i tal och skrift
B-körkort, tillgång till bil

logga

Söker du sommarjobb? Se hit!

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Dela detta jobb