teknikjobb.se

Software Development Delivery Manager

Företag Data Ductus
Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-01

Ansök nu

Software Development Delivery Manager

Vårt affärsområde Enterprise Applications levererar egenutvecklade system och systemutveckling till främst offentliga organisationer, energisektorn, tillverkningsindustri samt medicinteknik-området. Vi tar ett helhetsansvar för det vi levererar, och ofta ingår både förstudier, utveckling, förvaltning, drift och support i våra åtaganden.

Vi har för avsikt att förstärka vår systemutvecklingsverksamhet med ytterligare kompetenser, och söker nu en delivery manager/leveransansvarig för systemutvecklingstjänster med stationering i Uppsala.

Din profil

Du har en gedigen teknisk grund och har en relevant utbildning, såsom datavetenskaplig utbildning, civilingenjör inom IT eller systemvetare. Du har erfarenhet av att leda projekt och har tagit eller vill ta steget att ta mer utav totalansvar för utvecklingsleveranser mot större konton.

Din tekniska bakgrund kan gärna vara inom olika tekniska miljöer, så att du är välorienterad i såväl Microsoft-baserad utvecklingsleverans och UNIX/Linux-miljöer. Du har mycket god kommunikativ förmåga och klarar av att representera leveransorganisationen i komplexa åtaganden. Du är van att hålla många bollar i luften och känner stort ansvarstagande för att leveransorganisationen ska möta kundens förväntningar. Din kombination av teknisk kompetens och kommunikativa förmågor gör att du naturligt går in i en roll där du gör stor skillnad och skapar förtroende hos kunder såväl som i den egna leveransorganisationen.

Du har förmåga att coacha och inspirera utvecklingsteamen, särskilt teamleaders inom utvecklingsverksamhet.
Det är meriterande om du har:

• Erfarenhet av att agera presale inom utvecklingsverksamhet.
• Erfarenhet av att agera i strukturerade samverkansmodeller på taktisk och/eller strategisk nivå, eller erfarenhet av att rapportera till styrgrupp i större projekt.
• Erfarenhet av personalutvecklingssamtal och lönesättande samtal.
• Erfarenhet av designarbete i roll som t.ex. systemanalytiker eller arkitekt.

Vad erbjuder vi?

Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation, med bra gemenskap och utan hierarkier. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som du, precis som vi, håller högt. Du kommer med idéer och kombinerar ledaregenskaper med förmåga att vara en lagspelare, och du har förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare.

Våra kunder uppskattar vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet. Det är egenskaper som behövs när kraven på lösningar är höga och tidsramar är snäva. Det kräver också att vi hela tiden ligger i teknikens framkant för att kunna överträffa våra kunders förväntningar. Därför satsar vi mycket på personlig utveckling och erbjuder löpande kompetensutveckling med stora möjligheter att påverka den själv.

Om tjänsten

Tjänsten är heltid med stationering i Uppsala. Tillträde enligt överenskommelse.
Goda kunskaper i svenska, skriftligt och muntligt är ett krav.

Frågor

Kontakta gärna Fredrik Hagberg om du har frågor kring tjänsten på 018-413 76 27 eller fredrik.hagberg@dataductus.se.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas inom kort och därför sker urvalet löpande under ansökningstiden. Maila CV och en kort beskrivning av dig själv till career.uppsala@dataductus.se.

Dela detta jobb

Software Development Delivery Manager

Data Ductus