teknikjobb.se

Logga

Snickeriarbetare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Snickeriarbetare

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Vi vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
I början av 2020 öppnar vi upp vår nya anläggning i Helsingborg och söker till denna en snickeriarbetare i vårt snickeri utför vi anpassningar, konfektionering, urfräsning och håltagning av bänkskivor. Vi tillverkar skåp, luckor, dörrar, lister och paneler mm. till våra kunder. Till detta söker vi en medarbetare som kan serva våra kunder och utveckla avdelningen.

KVALIFIKATIONER
Du skall ha erfarenhet från liknande verksamhet och/eller utbildning inom finsnickeri och ha en uttalad vilja att sälja tjänster och att kunna hantera våra kunders önskemål snabbt och på ett rationellt sätt. Befattningen ställer höga krav på ansvarstagande och initiativförmåga.

Du rapporterar till Lagerchef.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är vid vår nya anläggning i Helsingborg
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Lagerchef Mats Thell på telefonnummer 042- 490 94 16.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 30 november eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Logga
Snickeriarbetare

Derome Byggvaror & Träteknik AB