teknikjobb.se

Logga

Snickeriarbetare

Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Snickeriarbetare

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
I vårt snickeri i Mölndal utför vi anpassningar, konfektionering, urfräsning och håltagning av bänkskivor. Vi tillverkar skåp, luckor, dörrar, lister och paneler mm. till våra kunder. Till detta söker vi en medarbetare som kan serva våra kunder och utveckla avdelningen.

KVALIFIKATIONER
Du skall ha erfarenhet från liknande verksamhet och/eller utbildning inom finsnickeri och ha en uttalad vilja att sälja tjänster och att kunna hantera våra kunders önskemål snabbt och på ett rationellt sätt. Befattningen ställer höga krav på ansvarstagande och initiativförmåga.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering i Mölndal.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Douglas Johansson på telefonnummer 031- 334 15 38.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 24 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Deromegruppen bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome Byggvaror & Träteknik ingår i Deromegruppen och bedriver bygg- och järnhandelsverksamhet på flertalet egna anläggningar i syd och västsverige samt tillverkar prefabricerade byggkomponenter och takstolar i Sverige och Osloregionen. Deromegruppen sysselsätter 2 000 anställda och beräknas omsätta 7,5 miljarder kronor under 2018. Verksamheterna omfattar allt från skog till färdigt hus.

Dela detta jobb

Logga
Snickeriarbetare

Derome Byggvaror & Träteknik AB