teknikjobb.se

Snickare / Träarbetare sökes till Karlstad

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Snickare / Träarbetare sökes till Karlstad

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrasjuttiofem år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet. Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

SNICKARE/TRÄARBETARE - SE HIT!
Vill du utvecklas inom ditt yrke? Få större variation i vardagen, men ändå en anställningstrygghet, konkurrenskraftig lön och en stor chans att välja jobb geografiskt?

Eterni i Norge är idag ett av de ledande bemanningsföretagen inom byggsektorn och vi tar nu med oss de goda erfarenheterna till oss i Eterni Sweden. Våra värderingar trygghet, entreprenörskap och engagemang genomsyrar allt vi gör. Och framförallt har vi kul på jobbet! Hos oss blir du en nyckelperson och ambassadör i vår satsning att lyckas lika bra som grannarna i väst! Tillsammans bygger vi! Och vem vill inte vinna över Norge?

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har yrkesbevis och som jobbat några år som snickare/träarbetare och som gärna jobbar i en arbetsledande funktion. Som person är du driven, serviceinriktad och gillar att komma med nya idéer.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Eterni Sweden AB och uthyrd till våra kunder. Vi ser att du har B-körkort och tillgång till bil.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Ove Spiik på via 073-8617251 eller ove.spiik@eterni.se alternativt Eva-Lena Axelsson, 0738-617252, eva-lena.axelsson@eterni.se.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Snickare / Träarbetare sökes till Karlstad

Eterni Sweden AB