teknikjobb.se

Logga

Snickare/träarbetare

Företag Lindbäcks
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-10

Ansök nu

Snickare/träarbetare

Lindbäcks är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus. Vi har nyligen driftsatt en ny produktionsanläggning i Piteå med målet att bli Europas modernaste producent av flerbostadshus. Familjeföretaget startade 1924 och har idag kontor i Kiruna, Piteå, Stockholm och Göteborg. Vi är idag cirka 500 medarbetare i koncernen som alla arbetar efter våra kärnvärden; kunskap, engagemang och drivkraft. Vi behöver fler kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med i vår gemenskap och fortsatta framtida utveckling.

Vill du skapa framtidens boende med oss?

Med lång tradition av byggande och innovation har vi idag en arbetsplats där vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas. Som en av oss har du stor frihet att forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.

Om tjänsten

Vi söker efter erfarna snickare för anställning eller långsiktiga UE-samarbeten till våra byggplatser i Uppsalaregionen och Norra Mälardalen. Du behöver ha några års erfarenhet inom yrket och vi ser gärna att du har yrkesbevis. Då vår byggdokumentation och säkerhetsinformation är på svenska behöver du ha goda språkkunskaper.

För att passa som snickare hos oss vill vi att du är självgående, flexibel och noggrann i ditt arbete. Anställningen innebär att du vissa perioder kan komma att arbeta på annan ort. Som person bör du ha lätt för att visa respekt och förståelse mot dina arbetskamrater och bidra till en god laganda.

Arbetsområde: Uppsalaregionen och Norra Mälardalen

Välkommen med ditt CV och ett personligt brev via vår ansökningslänk.

För frågor om tjänsten kontakta Anders Berglund, anders.berglund@lindbacks.se, 070-743 40 30.

Dela detta jobb

Logga
Snickare/träarbetare

Lindbäcks