teknikjobb.se

Snickare sökes för fast anställning hos Flinks Bygg, med bra villkor

Företag Sorteco Limited
Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Snickare sökes för fast anställning hos Flinks Bygg, med bra villkor

Om Tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att ansökningsprocessen sker genom Sorteco och sedan tas dialogen vidare direkt med arbetsgivaren ( Flinks Bygg) där anställningen sker.

Om Företaget

Arbetsgivaren är Flinks bygg  som är ett välrenommerat byggbolag i Stockholm som enbart driver projekt i egen regi. Ekonomin är stabil och framtidsplanerna ser ljusa ut. Bolaget har 16 anställda snickare och utför projekt i hela Stockholm

Erbjudande

  • Kollektivavtalsenlig lön

  • Fast stabil månadslön. Utöver din fasta grundlön har du även möjlighet att få tjänstebil och telefon.

  • Många interna utvecklingsmöjligheter

  • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar

  • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor

Arbetsuppgifter

Som snickare på företaget kommer arbetsdagarna variera. Du kommer få arbeta i en varierande miljö med både ny- och ombyggnationer. De ser gärna att du kan utföra mindre projekt på egen hand, samarbeta med dina hantverkarkollegor samt vara tillmötesgående mot kunder.

Personliga Egenskaper

Företaget söker någon som är ordningsam och noggrann. Tycker du om att arbeta med kroppen kommer du snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen! Vidare har du en positiv inställning, är engagerad som person. De ser gärna att du tycker om problemlösning och ser fram emot att ta dig an nya spännande arbetsuppgifter.

Krav

  • Erfarenhet

  • Självgående

  • Kunna kommunicera med beställare direkt på Svenska språket

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om Flinks bygg

Flinksbygg etablerades år 2014. Vi är ett team fyllda av glädje och vilja. Vi är erfarna inom bygg och hantverk, bredd är en av våra absolut största styrkor. Rätt ska vara rätt och det står vi rakryggade för. Vi tror på raka puckar, enkla och snabba beslut vilka ska gynna alla, framförallt er. Vi har kontakter som täcker alla behov i byggbranschen. En stor roll är samordning tillsammans med våra underentreprenörer som vi har höga krav på.

 

 

Dela detta jobb

Snickare sökes för fast anställning hos Flinks Bygg, med bra villkor

Sorteco Limited