teknikjobb.se

Vi söker nu Snickare/ fönstermontör för omgående anställning som skall ingå i arbetslag ute på våra entreprenader.

Du har lämplig bakgrund i någon form av byggutbildning och du arbetar eller har arbetat som snickare, byggnadsplåtslagare eller montage inom byggnation med minst fem års arbetslivserfarenhet. Du kommunicerar på svenska språket i tal och skrift.

Yrkesbevis är en merit.

Körkort är ett krav.

Arbetet är mycket självständigt och kräver god samarbetsförmåga, produktivitet, förmåga att se helhet, ordningssinne, flexibilitet, yrkesstolthet, service - och ansvarskänsla utöver god social kompetens.

Arbetet är ofta förlagt på annan ort , vilket inte skall möta något hinder.

Erfarenhet från liknande arbetsförhållande är en merit.

Ytterligare upplysningar på telefon 035-37890

Sista ansökningsdag 20 juni

Rekrytering sker löpande.

Bhk-teknik AB
Skallebackavägen 12
302 41 Halmstad
www-bhk-teknik.se

BHK-TEKNIK AB ÄR ETT BYGGFÖRETAG SOM STARTADE 1985 OCH ÄR SEDAN DRYGT 35 ÅR VERKSAMT I HELA GÖTALAND MED HUVUDKONTOR I HALMSTAD OCH DISTRIKTKONTOR I KRISTIANSTAD.

Vi har från start till största del inriktat oss på fönsterentreprenader, dörrar, entrépartier samt kompletterande mindre byggarbeten.

Genom åren har vi utvecklats ytterliga och har utfört större projekt gällande fastighetens “klimatskärm” så som fönster, dörrar, fasader, tak mm tillsammans med duktiga och seriösa samarbetspartner i de olika diskrikten.

Idag har Bhk-teknik AB mer än ett tjugotal medarbetare med brett kunnande och som tillsammans med utvecklad teamkänsla levererar och ger våra kunder hög kvalitet och service. Detta innebär samtidigt att alla deltar aktivt i det vardagliga utvecklings-, kvalitets -& miljöarbetet.

BHK-TEKNIK ANLITAS OFTAST SOM TOTALENTREPRENÖR OCH SAMORDNAR ÖVRIGA ARBETSMOMENT UTEFTER PROJEKTETENS FÖRUTSÄTTNINGAR OCH OMFATTNING.

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och är anslutna till ID 06, samt att vi från 2002 har högsta kreditvärdighet AAA och enligt UC högsta riskklass 5.

Vi är ett stabilt och flexibelt företag med korta beslutsvägar och som ständigt utvecklas oavsett rådande ekonomiska konjunkturer.

Detta sammantaget gör företaget till en trygg, stabil samarbetspartner, entreprenör och arbetsgivare.

 

Snickare/fönstermontör

Företag BHK-TEKNIK AB
Ort
Utgår

2021-07-07

Ansök nu

Dela detta jobb