teknikjobb.se

logga

Snickare/betongare till Skövde

Ort
Utgår

2021-10-07

Ansök nu

Snickare/betongare till Skövde

Företagsinformation
Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Tjänstebeskrivning
Är du en kreativ problemlösare och har erfarenhet inom bygg och betong? Sök tjänsten som snickare/betongare!

Nu söker vi en betongare/snickare till Veolia. Veolias uppdrag är att sköta drift- och underhållsuppdrag för Volvo i Skövde. Uppdraget innefattar verksamhet inom områdena brand, el, högspänning, snickeri, mekanik, VVS, fastighetsteknik, sanering, process och vatten. Vi är ett härligt gäng på 50 medarbetare, fördelat på tre driftchefer och en platschef. Rollen som betongare innebär fysiskt arbete med varierande uppgifter och innefattar bl. a felavhjälpande underhåll, felsökning, löpande tillsyn och skötsel. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är, plattsättning, gjutning, kärnborrning, lägga parkett, regla upp väggar och tak, montera kök, tillverka pall mm

Arbetstid: dagtid
Start: omgående
Du blir anställd som konsult hos Premier, med mycket goda möjligheter till anställning hos Veolia framöver.

Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare har arbetat inom bygg och betong. För att lyckas i tjänsten har du erfarenhet av armering, gjutning och plattsättning. Har du dessutom erfarenhet av kärnborrning är det meriterande.

Som person är du nyfiken och driven. Du är strukturerad, duktig på att prioritera och med ditt serviceinriktade förhållningssätt uppskattar du den dagliga kundkontakten som rollen innebär. Du är ansvarstagande, och ser högt säkerhetstänk som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Jennifer Andersson på mail jennifer.andersson@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
B-körkort

Kontaktperson(er)
Jennifer Andersson
jennifer.andersson@premier.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Skövde

Publiceringsdatum
06 September 2021

Dela detta jobb

logga
Snickare/betongare till Skövde

Premier Service AB