teknikjobb.se

Sliptekniker till Matenco

Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Sliptekniker till Matenco

Matenco grundades 1984 och arbetar med legotillverkning till framförallt pump, medtech och andra högteknologiska industrier och kunderna består av multinationella storbolag. Matenco tillhör Matenco Group som är en industrikoncern som arbetar med tillväxt, både genom organisk tillväxt i befintlig portfölj och förvärv av nya bolag inom produktionsindustri. Idag består Matenco Group utav fyra bolag; Matenco AB, Wiklunds Verktyg AB, Toolus AB och Tool Doc AB. 

Vi söker nu en sliptekniker till Matencos verkstad i Skogås. 

Om rollen 
I rollen som sliptekniker arbetar du med att slipa och polera produkter som används för att bland annat tillverka vaccin och läkemedel  inom medtech branschen. Hela tillverkningen, från produktion till export, sker i Matencos produktion. När delarna till detaljerna är tillverkade och sammansvetsade tar du och dina kollegor över för att polera och när ditt arbete är utfört går mixrarna vidare för kvalitetskontroll. Slutligen exporteras de klara mixrarna till våra kunder. 

Du arbetar tillsammans i team med dina kollegor enligt ett roterande schema men självständigt i själva handhavandet av maskinen. Du arbetar praktiskt från första dagen och går sida vid sida med en kollega där du lär dig de olika tempona och materiallära. 

För att trivas i rollen tror vi att du är en positiv och noggrann och kvalitetsmedveten person som gillar att arbeta strukturerat. Vi tror också att du tycker om att lära dig nytt och hitta sätt att göra ditt arbete mer effektivt då vi ständigt siktar på att förbättra och effektivisera vår produktion. Därför tror vi också att du tycker om att arbeta målstyrt. 

Arbetsuppgifter 

  • Grovslipning, ytslipning och polering av olika detaljer i rostfritt stål. 

  • Ansvara för och överse maskinerna som polerar produktions detaljer. 

  • Ställa in maskinerna med olika hastigheter och inställningar enligt beställningar. 

Kvalifikationer 

  • Gymnasieexamen, gärna med fokus på verkstad, teknik eller liknande.  

  • God teknisk förståelse. 

  • Språkkunskaper i antingen svenska eller engelska. 

  • Meriterande: tidigare arbetslivserfarenhet, exempelvis från en liknande roll, sommarjobb eller extrajobb.  

Ansökan 
Vi samarbetar med UrbanUrban för denna rekrytering. Vid frågor, kontakta Lina Martinsson på lina@urbanurban.se. Vi sköter urval löpande tills vi har hittat rätt person så vänta inte med att söka. Varmt välkommen med din ansökan. 

Tjänst: Tillsvidareanställning, 100% 

Arbetsort: Länna industriområde i Skogås 

Arbetstider: Vardagar, 7-16 

Läs mer om Matenco på https://karriar.matenco.se/.

Dela detta jobb

Sliptekniker till Matenco

UU Brand & Recruit AB