teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Slambilschaufför sökes till Hässleholm Miljö

Ort
Utgår

2022-09-11

Ansök nu

Slambilschaufför sökes till Hässleholm Miljö

Vill du njuta av soluppgången från en förarhytt? Tycker du om att möta människor i deras vardag, vara i rörelse och att arbeta utomhus? Uppskattar du att komma hem tidigt på eftermiddagarna? Eller föredrar du kanske en kortare arbetsvecka? Då kanske arbetet som chaufför är något för dig!

Som chaufför hos oss är du oumbärlig för att samhället ska fungera. Vi erbjuder dig en roll med eget ansvar, stor variation och möjlighet att påverka. Hos oss sätter vi omtanke, god arbetsmiljö och friska medarbetare i fokus. Tillsammans gör vi det som är viktigt på riktigt- både för miljön och människorna. Vi vill göra livet enklare och smartare för våra kunder och vill att du ska bidra i vårt arbete. Nu söker vi en slambilschaufför!

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift som slambilschaufför är att tömma enskilda avlopp inom kommunens gränser. Även andra arbetsuppgifter som är naturliga i rollen på Insamlingsenheten kan förekomma, såsom att transportera avfall eller arbeta med kran. Till hjälp i arbetet använder vi ett verktyg, en dataterminal i lastbilen som kallas EDP-mobile. Arbetsuppgifter med att tanka och tvätta bilen mm. ingår också i arbetet. Du är i tjänsten Hässleholm Miljös ansikte utåt och möter våra kunder/kommuninvånare på ett trevligt, ödmjukt och informativt sätt. 

Vem är du?

Du som söker har C-körkort och giltigt YKB. Vi ser gärna att du har kört slambil tidigare. Har du även CE-körkort och tidigare har kört lastväxlare eller kranbil ser vi detta som meriterande. Du har kunskap och erfarenhet av registrering i dator. Meriterande är även om du har grundkunskaper i EDP-mobile. 

För att passa i tjänsten är du:

  • En social och serviceorienterad person som trivs med att vara ansiktet utåt.

  • En noggrann, ordningsam och flexibel person med ett effektivt och självständigt arbetssätt.

  • En lagspelare som kan arbeta i team såväl som på egen hand. 

  • En pigg och driftig medarbetare som inte är rädd för att hugga i. Du har god fysik, eftersom arbetet kräver det och du trivs med att arbeta utomhus i alla väder!

Villkor

Tjänsten är en visstidsanställning på 100% med start omgående. Heltidsbehovet finns i ett par månader, med möjlighet till förlängning.

Notera att urval kommer att ske löpande, varför du bör söka tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är dock 2022-09-11.  

Vid frågor om tjänsten, kontakta: Tina Linde, enhetschef Insamling: 0732-472962 

På Hässleholm Miljö gillar vi olika!

Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten.

Vill du få en inblick i hur det är att vara chaufför på Hässleholm Miljö, kika in på vårt instagramkonto under ”renhållning”! https://www.instagram.com/hassleholmmiljo/

OM BOLAGET
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som ägs av Hässleholms kommun. Bolaget tillhandahåller flera viktiga verksamheter, där samtliga fyller en funktion för ett välfungerande samhälle. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, transporterar och renar spillvatten samt avleder dagvatten (tidigare Hässleholms Vatten). Vi producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt ger stöd för att privat- och företagskunder ska kunna effektivisera sin energiförbrukning.

Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Tillsammans räddar vi världen lite varje dag! Vi är ca 150 anställda och omsätter omkring 380 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Dela detta jobb

Slambilschaufför sökes till Hässleholm Miljö

Hässleholm Miljö AB