teknikjobb.se

SKIFTLEDARE TILL ROSTI I GISLAVED, NATTSKIFT!

Företag Junic
Ort
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

SKIFTLEDARE TILL ROSTI I GISLAVED, NATTSKIFT!

Vi söker dig som är serviceinriktad, kan inspirera, som tycker om att leda och utveckla personalen.

Kundföretag
Rosti är ett globalt formsprutningsföretag som i 70 år har levererat lösningar till kunder över hela världen. Vi är branschledande inom förpackningslösningar och koncernen Rosti Group har tillsammans över 3500 medarbetare och åtta fabriker i Europa och Asien. De senaste åren har vi fått in en rad nya, spännande affärer till vår verksamhet i Gislaved och installationer pågår löpande av nya maskiner och automationsutrustningar.

Om tjänsten
Som Skiftledare arbetar du med att leda och fördela arbetet för skiftlaget på natten som idag är ca 10 personer. I dina uppgifter ingår att planera bemanningen utefter den lagda produktionsplanen samt återkoppla vid skiftöverlämningen eventuella störningar som varit under skiftet. Rollen innefattar även felsökning och åtgärder på vår produktionsutrustning, vilket kan gälla våra formverktyg, formsprutor och automation samt vissa färgbyten varför det är önskvärt med kännedom inom dessa områden. Du har ett nära samarbete med Ställaren på skiftet för att uppnå så lite stillestånd som möjligt. Du ser problem som en utmaning och det faller dig naturligt att göra en grundorsaksanalys för att motverka återkommande fel.

Din profil
Som person är du ansvarsfull, flexibel, kommunikativ och har en god känsla för ordning och reda. Eftersom arbetet innefattar att leda våra operatörer är det viktigt att du är serviceinriktad, kan inspirera och delar med dig av din kunskap och bidra till ett gott arbetsklimat! För att axla rollen tänker vi oss att du har en tidigare erfarenhet i ledande befattning gärna inom processindustrin.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb i ett internationellt företag. Delaktighet är viktigt för oss och du kommer att få möjlighet att kunna påverka genom förbättringsarbete. Vi är en arbetsplats som fokuserar på det positiva och ser möjligheter istället för problem. Du blir del i ett team där man har en direkt och öppen kommunikation och du får möjlighet att ta initiativ och delta med en positiv attityd.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Rosti med Junic AB och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev på www.junic.se. Urval och intervjuer med sökande sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Outi Mäkinen Fränberg på 0371-830 60.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

SKIFTLEDARE TILL ROSTI I GISLAVED, NATTSKIFT!

Junic