teknikjobb.se

Logga

Skiftingenjör till Norsborgs vattenverk

Ansök nu

Skiftingenjör till Norsborgs vattenverk

Vill du arbeta med en av samhällets viktigaste infrastrukturer i ett av Stockholms vackraste områden? Trivs du med ett aktivt arbete med stor variation? Vill du ingå i vårt team av glada och engagerade medarbetare? Då kanske det är dig vi söker!

Din utmaning

Arbetsuppgifterna består i att svara för drift och övervakning av Norsborgs vattenverk med tillhörande vattenpumpstationer och reservoarer på huvudvattenledningsnätet. Tjänsten är på heltid och är schemalagd utifrån aktuella behov på skiftet som enligt ordinarie schema arbetar i olika skiftlag och täcker alla dygnets timmar inklusive helgen. Du förväntas kunna arbeta flexibelt och ersätta vid ledighet och frånvaro, vilket innebär att du går in och täcker där behovet uppstår.

I arbetsuppgifterna ingår även felrapportering, avvikelsehantering, driftuppföljning samt att övervaka vattenreningsprocessen. Optimering av vattenreningsprocessen så att energieffektiv och resurssnål vattenproduktion uppnås med bibehållen vattenkvalitet är en viktig del av arbetet liksom medverkan i utvecklingsarbete och upprättande av driftinstruktioner.

Ett skiftlag består av två skiftingenjörer som sköter driften lokalt i vattenverket. Under obekväm arbetstid sköter den ena skiftingenjören driften av vattenverket. Den andre sköter, från ett modernt kontrollrum, Stockholm Vatten och Avfalls övriga anläggningar. Dessa är Lovö Vattenverk, Bromma avloppsreningsverk, och Henriksdals avloppsreningsverk samt ledningsnät för vatten och avlopp. Dessutom hanteras felanmälan från kunder. Dessa arbetsuppgifter byts regelbundet mellan skiftingenjörerna.

Din bakgrund

Du skall ha en lämplig yrkeshögskoleutbildning eller motsvarande samt praktisk erfarenhet av processövervakning. Eftersom övervakningen till stor del är datorbaserad är det en merit om du har goda IT-kunskaper. Även erfarenhet från fjärrstyrning av processanläggningar och kundhantering via kontrollrum är en merit. B-körkort är ett krav.

Mer om oss

Vi erbjuder en oerhört spännande och dynamisk arbetsplats med ett viktigt samhällsuppdrag på Nordens största vatten- och avfallsbolag.

På Stockholm Vatten och Avfall har vi många erfarna medarbetare som har jobbat länge. Detta är ett bolag med stolta medarbetare, hög teamkänsla och ett öppet klimat. Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd och utveckling. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med många intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, stort utrymme och mandat att agera inom ditt område och profession, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande förmåner.

Kontakt och ansökan

Låter det intressant? Sök då tjänsten via den här länken senast 30 september. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du stf. enhetschef Ebru Poulsen efter den 16 augusti, på telefon 08-522 121 09. Våra fackliga representanter för Kommunal (Mikael Greek, Vision (Malena Karlsson), Saco (Lena Ringström) når du via vår växel 08-522 120 00.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Skiftingenjör till Norsborgs vattenverk

Stockholm vatten och avfall