teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SKF söker byggprojektledare till Göteborg

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

SKF söker byggprojektledare till Göteborg


SKF:s uppdrag är att vara det ledande företaget inom rullagerbranschen. SKF erbjuder lösningar inom rullager, tätningar, smörjhantering, tillståndsövervakning och underhållstjänster. SKF är representerade i fler än 130 länder och har cirka 17 000 distributörsplatser över hela världen. Årsomsättningen är cirka 75 miljarder SEK och de har cirka 41 000 anställda.


Har du erfarenhet av arbete med byggprojektledning med inriktning på industrifastigheter och kontor? Vill du vara med och sätta avtryck i den fortsatta utvecklingen hos ett företag som är i framkant inom digitalisering? Då kommer du trivas i den här tjänsten!

Om tjänsten
Som byggprojektledare hos SKF ingår du i Fastighetsavdelningen som är en avdelning inom Facility & Service Mangament-enheten (FSM). FSM ansvarar för förvaltning och utveckling av företagets byggnader och verksamhetslokaler samt dess installationer och processmedia. Fastighetsavdelningen har till uppgift att underhålla och utveckla SKF:s fastigheter samt att driva och genomföra projekt som faller inom FSM:s ansvarsområde.

I den här rollen kommer du att driva projekten självständigt och göra allt från att utreda och utforma projekten till att sedan driva dem. Arbetet kräver därmed ett stort eget ansvar och att du har direktkontakt med både hyresgäst och entreprenör. Du ser även till att genomförandet följer uppsatta mål avseende arbetsmiljö, projektekonomi, tidplan och kvalitet.

I dina arbetsuppgifter ingår även att:

  • Driva mindre och större projekt med fokus på nyproduktion och ombyggnader.

  • Utföra förstudier och risk- och konsekvensanalyser av projekt i tidiga skeden.

  • Löpande dialog och uppföljning med underleverantörer och konsulter.

  • Kalkyler och ekonomisk uppföljning.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av både projekt- och byggledning. Du har även erfarenhet av större byggprojekt och ser fram emot att fortsätta utvecklas i många spännande projekt. Med dina insikter i byggprocessen samtliga skeden såsom utredning, kalkyl, planering, projektering, entreprenadupphandling, byggledning och kontroll bidrar du gärna med dina kunskaper till teamet. Vidare skall du ha arbetat som projektledare och då hanterat ekonomiuppföljning och rapportering.

Vi tror att du som söker har:

  • Civilingenjörs-, masterexamen eller högskoleingenjör med inriktning på bygg och anläggning, alternativt motsvarande erfarenhet.

  • Erfarenhet av operativt projektledning/byggprojektledning/platschef i nybyggnation och renoveringsprojekt, gärna inom industri- och kontorsprojekt.

  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och förmåga att formulera/presentera rapporter/utredningar/förfrågningsunderlag.


Personliga egenskaper
Vi kommer fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen som byggprojektledare är din förmåga att arbeta självständigt avgörande, men även att du vet hur man är en bra “teamplayer”.

Din förmåga att planera och arbeta strukturerat hjälper dig att leverera smidiga och kvalitativa lösningar. Vidare är du en person som har integritet och ser det som en självklarhet att alltid sätta säkerheten först.

Då du kommer att ha många parallellt pågående dialoger med kollegor, entreprenörer och beställare bör du ha lätt för att balansera sociala kontakter, god samarbetsförmåga och erfarenhet av att bygga långsiktiga relationer.

SKF erbjuder dig
Din jobbvardag kommer till stor del att bestå av spännande utmaningar och varierande arbetsuppgifter i en verksamhet där hållbar byggnation med stort fokus på energieffektiva lösningar är viktigt.

På SKF ges du möjlighet att arbeta med teknik i världsklass, du får förverkliga dina idéer och se resultatet av dina insatser. Samtidigt erbjuder arbetsgivaren dig goda möjligheter till kompetensutveckling.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som byggprojektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar SKF med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Richard Svarre på richard.svarre@fasticon.se eller 073-937 41 50.

Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 8:e augusti.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb.

 

Dela detta jobb

SKF söker byggprojektledare till Göteborg

Fasticon AB