teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Som skadeverkmästare / kundmottagare är du vårt ansikte utåt och sköter kontakten med våra kunder och försäkringsbolag. Du utför skadebesiktningar och skadeberäkningar i programmet Cabas. Planerar för kommande reparationer och sköter reservdelsbeställningar.

Du ansvarar även för den dagliga planeringen att dom pågående reparationerna hanteras så effektivt som möjligt och för att korta ner den totala reparationstiden.

Du ska vara serviceinriktad och ha ett trevligt bemötande.

God datavana. God svenska i tal och skrift och även engelska.

Erfarenhet av skadeberäkningsprogrammet Cabas, men inget krav då vi lägger större vikt på att rätt person hamnar på rätt plats.

Det som väntar dig är en plats i ett glatt och sammansvetsat gäng som har kul och trivs på arbetsplatsen och med varandra.

Är du den vi söker? Tveka inte på att skicka in en ansökan.
Vi rekryterar löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag är.

Om arbetsgivaren

Bilskadeforum grundades år 2007 och har sedan dess arbetat med att utföra högkvalitativa skadereparationer på personbilar, transportbilar samt husbilar.
Idag förfogar vi över 700 kvm moderna lokaler i Brunna industriområde, Kungsängen. Lokalerna är anpassade till vår verksamhet med egen lackbox och en rymlig och välutrustad plåtverkstad.

Vi erbjuder våra kunder en komplett bilskadeanläggning med plåt- och plastreparationer, lackering, AC-reparationer samt byte av bilglas under samma tak. Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag. Vårt mål är att varje utfört arbete ska vara en rekommendation för kommande kunder.

Mer info 

Kontaktperson      Åke Schenström
Område      Upplands-Bro
Yrkesroll      Fordon, Administration
Typ av anställning      Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida      http://www.bilskadeforum.se

logo

Skadeverkmästare / kundmottagare

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb