teknikjobb.se

Skadevärderare/Kundmottagare till Toyota Center Göteborg AB i Mölndal

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Skadevärderare/Kundmottagare till Toyota Center Göteborg AB i Mölndal


Med 370 000 medarbetare i 170 länder, världens mest tillgängliga elhybridteknik och som globala sponsorer till såväl Paralympiska som Olympiska kommittén är Toyota Motor Corporation ett av världens ledande fordonsföretag. I två decennier har företaget elektrifierat bilvärlden och fler än 13 miljoner elhybrider har sålts sedan den allra första masstillverkade elhybriden Toyota Prius lanserades 1997.
2018 var 74 % av Toyotas försäljning av personbilar i Sverige elektrifierade och företagets modeller har Europas i genomsnitt lägsta utsläpp av CO2.

Toyota Center Göteborg är ett helägt dotterbolag till Toyota Motor Corporation och har två fullserviceanläggningar i Göteborg en i Mölndal och en i Bäckebol på Hisingen.


SKADEVÄRDERARE/KUNDMOTTAGARE TILL TOYOTA CENTER GÖTEBORG AB I MÖLNDAL. 
Söker du en utåtriktad roll där du får möta Toyotas kunder i ditt dagliga arbete i kombination med skadebedömning och försäljning? 
Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

ARBETSUPPGIFTER
Som Skadevärderare/Kundmottagare är du ansiktet utåt och möter dagligen Toyotas kunder. Din centrala uppgift är att ge kunderna god service och hålla en tydlig kommunikation mellan verkstad och kund. Du kommer att arbeta med att leda och fördela det dagliga arbetet samt ansvara för att dagens arbete blir klart i tid. I arbetsuppgifterna ingår bland annat nedan delar:

  • Skadebesiktiga bilar

  • Boka in kunden (via telefon, chatt, mail och kunddisk) 

  • Stötta vid merförsäljning

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har ett stort intresse för kundvård och kundkontakt i kombination med ett tekniskt kunnande om bilar. 
Vidare ser vi att du har nedan kunskaper med dig:

  • Kunskaper i skadereparation är ett krav

  • B-körkort är ett krav

  • God datavana

  • Kunskaper i systemet Cabas är meriterande

  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

PERSONLIGA EGENSKAPER
Viktiga egenskaper för rollen är att du har en positiv inställning till din omgivning och är en bra lagkamrat. Du är stresstålig och flexibel och har en god förmåga att hålla fokus på många delar samtidigt. 

OM TJÄNSTEN
Arbetstiderna i rollen innehåller en "tidig" vecka, 06:00-15:00 och en "sen vecka", 09:00-18:00. 
Tjänsten som Skadevärderare/Kundmottagare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Toyota Center Göteborg. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden AB och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni.

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Urval kommer dock att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att söka tjänsten. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖK!

Dela detta jobb

Skadevärderare/Kundmottagare till Toyota Center Göteborg AB i Mölndal

Eterni Sweden AB