teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Skadereparatör

Företag Holmgrens Bil AB
Ort
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

Skadereparatör

Holmgrens Bils skadecenter i Kalmar växer och söker skadereparatör som kan förstärka teamet⭐ Är du en noggrann och erfaren skadereparatör? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt med rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du är noggrann, har ett gott handlag och en vilja att hela tiden bli bättre. Vidare är du positiv och har en god förståelse för kundens behov

Krav och meriter

  • Genomförd fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri eller motsvarande utbildning

  • B-körkort är ett krav

  • Certifikat eller vidareutbildningar är meriterande

  • Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete

Om jobbet
I rollen som skadereparatör kommer du att få arbeta med att lösa varierande fordonsskador som reparations- och karosseriarbeten. Som skadereparatör hos oss arbetar du med BMW, MINI, Nissan, Hyundai och MG och kommer få regelbunden utbildning hos våra märkesleverantörer. Du kommer att ingå i ett härligt team med 8 duktiga skadereparatörer.

Omfattning: Heltid tillsvidare, inleds med sex månaders provanställning
Arbetstider: 07:00-16:00
Placeringsort: Kalmar
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädjerespektansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Läs gärna mer om oss här.

Ansökan
Ansök senast 8 januari 2023. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta servicechef Mats Eriksson på mejl mats.eriksson@holmgrensbil.se 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Skadereparatör

Holmgrens Bil AB