teknikjobb.se

Skadereglerare - byggtekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-22

Ansök nu

Skadereglerare - byggtekniker

Vi söker dig med intresse för byggtekniska frågor och som trivs med kundkontakter till en av de kanske roligaste roller som byggskadereglerare vi kan tänka oss – är du den vi söker? Du kommer att arbeta inom skadeorganisationen och tillhöra vår grupp av byggtekniker som tillsammans hanterar byggskador för privatpersoner, företag och lantbruk.

Om jobbet
Som en del i vårt spännande utvecklingsarbete har vi skapat en kombinerad roll där alla våra byggtekniker har tät kontakt med våra kunder och entreprenörer både per telefon och genom personliga besök. Som vikarie får du inledningsvis främst möjlighet att arbeta på kontoret med skadeanmälningar och skadereglering, tekniska utredningar och kalkyler men på sikt kan du också komma att göra egna besiktningar hos våra kund.

Vem är du?
Vi söker dig med yrkeserfarenhet från liknande arbete inom försäkring eller från byggbranschen. Har du en byggnadsteknisk utbildning och/eller viss vana av kalkylsystem är det en fördel, men ditt intresse och din förståelse för byggtekniska frågor är allra viktigast. Allra störst vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Du behöver vara noggrann, serviceinriktad, ha lätt för att skapa och vårda goda relationer och förstå våra kunders behov.

För att lyckas i rollen krävs att du självständigt kan fatta beslut utifrån försäkringsvillkor, lagstiftning och praxis men också pedagogiskt förklara de beslut du tar. För att trivas med oss behöver du vara en lagspelare som värdesätter ett positivt och prestigelöst förhållningssätt där vi hjälper varandra med synsättet att ”laget går före jaget”.

Vårt erbjudande till dig:
Du får chansen att bygga på din kompetens i rollen som skadereglerare byggtekniker samtidigt som du har riktigt kul på jobbet. Vi är en grupp som trivs, hjälps åt och jobbar engagerat tillsammans. Länsförsäkringar Bergslagen är en trygg arbetsgivare med mer än 170 års erfarenhet i branschen. Tillsammans skapar vi världens bästa kundmöte även under kommande 170 år.

Låter det intressant?
Anställningen är ett vikariat under 7 månader med start i mars 2020. Urval och intervjuer kan ske löpande så ansök gärna så snart du har möjlighet.

Tjänsten är placerad i Västerås och kan på sikt innebära resor, beroende på ditt eget intresse och gruppens behov. Du behöver i så fall ha körkort och tillgång till egen bil.

Vill du veta mer, ring skadechef Maja Cronhamre 019-19 46 32.

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen.Välkommen med din ansökan senast den 20 december 2019.

 

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 300 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt 235 000 kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Dela detta jobb

Skadereglerare - byggtekniker

Länsförsäkringar Bergslagen