teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Site-ansvarig Elektriker / Elektriker – Skåneregionen

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Site-ansvarig Elektriker / Elektriker – Skåneregionen

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vår marknad växer kraftigt och projekten blir större och mer komplexa för varje år. Vi söker nu dig som vill vara med på vår utvecklingsresa.

  

Är du teamorienterad, strukturerad, utmanas av att ta dig an problemlösning och gärna arbetar utomhus? Då kan det vara dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar Site-ansvarig Elektriker eller Elektriker som utvecklas mot denna roll i Region Skåne.

Din roll som Site-ansvarig Elektriker / Elektriker

  

I denna roll kommer du att arbeta operativt med underhåll, om- och nybyggnation av stationer och ställverk. Rollen innefattar även strategisk arbete i form av daglig planering och ledning av resurser och material.

  

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Att självständigt leda projekt mot uppsatta projektmål och att förväntade resultat uppnås samt rapportera till projektledare

  • Att medverka till ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare

  • Att hantera kontakter med kunder, beställare och underentreprenörer

Vi är övertygade om att den viktigaste egenskapen för att lyckas som Site-ansvarig Elektriker, Elektriker hos oss är ditt eget driv för att nå uppsatta mål, intresse för branschen/verksamheten samt viljan till lärande. För att trivas tillsammans med oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta med andra, både internt och externt och att du är en ansvarstagande ledare med stort engagemang och driv för dina uppdrag. Du motiveras av att erbjuda service av hög kvalitet, du agerar alltid med säkerheten i fokus tillsammans med affärsmässighet och gott entreprenörskap.

  

Dina kvalifikationer som Site-ansvarig Elektriker / Elektriker

Vi söker dig som har teknisk utbildning på gymnasienivå eller högskolenivå (gärna inom el/elkraft) eller motsvarande kompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som montör, ledande montör, tekniker inom elkraft, elkraftselektriker eller industrielektriker. Har du arbetat som ledande montör eller med arbetsledning är det meriterande. Utbildningar för ESA är meriterande. Som Site-ansvarig Elektriker tar du stort ansvar när det gäller kvalité och resultat.

Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig och du samarbetar väl med både kollegor och kunder. Resor och övernattning ingår i tjänsten därför är B-körkort ett krav samt goda kunskaper i svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

  

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Ulf Nilsson (070-644 48 02)

För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Evelyn Fjellsdotter (073-088 20 37).

 

Fackliga representanter: Gunilla Eriksson Unionen, Massimo Bresnik SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

  

Placeringsort: Flexibel placering i Skåneregionen med omnejd. Vi värdesätter dock kompetens före geografisk placering. Annan placeringsort kan därför diskuteras. Ange önskad placeringsort i din ansökan.

  

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och köns uttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

  Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 22 maj 2022!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

Location: Helsingborg

Dela detta jobb

Site-ansvarig Elektriker / Elektriker – Skåneregionen

Vattenfall AB