teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Shipping Coordinator

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Shipping Coordinator

ValueOne söker en Shipping Coordinator för ett ettårigt konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i södra Skåne. Uppdraget ska tillsättas snarast. Om rollen

Uppdraget innebär att du ska ansvara för utgående kundleveranser till ett antal exportmarknader, inklusive korrekt dokumentation. Du kommer att samarbeta med ett flertal interna intressenter i företaget såsom packning och lager samt produktions- och marknadsavdelningar globalt. Externt arbetar du som koordinator för företagets speditörsagent.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Planering och bokning av transporter.

  • Framtagande av dokument till leveranser.

  • Problemlösning och analys.

  • Delta i avvikelse- och reklamationsutredningar.

Erfarenhet och kompetens

Den vi söker för uppdraget bör ha någon form av eftergymnasial utbildning inom ett relevant område, exempelvis logistik, spedition eller liknande. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Viktiga kompetenser för rollen är erfarenhet av spedition, frakt, export och logistik.

För att du ska trivas i gruppen ser vi gärna att du är social och utåtriktad som person och har lätt för att samarbeta med andra. Du är noggrann och känner dig bekväm med att följa fastställda regler, rutiner och standarder. Vidare värdesätter vi en väl utvecklad kommunikativ förmåga och en engagerad, flexibel och serviceinriktad inställning.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Shipping Coordinator

ValueOne AB