teknikjobb.se

Servicetekniker vitvaror till Helsingborg

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2021-08-30

Ansök nu

Servicetekniker vitvaror till Helsingborg

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Helsingborg  Anställningsform: Tillsvidareanställning

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker på Cylinda Service arbetar du med service av Cylinda vitvaror, där reparationen sker hemma hos kunden.
I denna roll får du en egen servicebil med ett mindre lager av reservdelar. Du kommer framförallt laga vitvaror men även göra en del produktutbyten. Du kommer att utgå från en av våra butiker och sedan besöka våra kunder i ditt tilldelade område.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasiekompetens inom el/tele eller motsvarande förvärvade kunskaper vi bedömer likvärdiga. Du har grundläggande kunskaper i el-lära där tidigare erfarenheter som servicetekniker är meriterande. Vid anställning ger vi dig interna utbildningar på Cylindas vitvaror. 

Som person ser vi att du har lätt för att samarbeta, du är positiv och lyhörd inför kunden eller kollegans eventuella problem och behov för att hitta bästa möjliga lösning. Du har intresse, förmåga och vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi ser vidare att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och fattar egna beslut inom givna ramar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi är ett härligt gäng som saknar en kollega, då vi har bra fart och vill utöka och satsa på vår personal.

Upplysningar
Inför anställning hos oss genomför vi en bakgrundskontroll. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Mattias Åberg, Regionchef Cylinda Service 040-38 51 19

Facklig kontaktperson för Sveriges elektrikerförbund är Kjell Drotz 076-7834987

Sista ansökningsdag
Din ansökan ska ha kommit in till Elektroskandia senast den 30 agusti. Vi kommer att intervjua löpande under processens gång, så skicka in din ansökan redan idag.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cebebelysning.se, www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Servicetekniker vitvaror till Helsingborg

Elektroskandia