teknikjobb.se

Servicetekniker – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-16

Ansök nu

Servicetekniker – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och utveckla ett Vattenfall Services som växer? Nu söker vi servicetekniker till Norrtälje!

Din roll som servicetekniker

Vi söker dig som vill ha omväxlande arbete med stort tekniskt innehåll. Det här är ett jobb för dig som gillar att jobba utomhus och att lösa tekniska problem i fält. Som linjemontör kommer du jobba med att skarva och förlägga kabel på hög och lågspänning i olika projektformer. Arbeta med nyanslutningar, sätta upp byggströmmar, felavhjälpning och underhåll.

Vi arbetar mestadels i lag men utför också en hel del projekt på egen hand. Du kommer att utgå från etableringen i Norrtälje. Resor är en naturlig del av arbetet och beredskap kan ingå i tjänsten.

Dina kvalifikationer som servicetekniker

I grunden har du en teknisk elutbildning, KY-utbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som distributionselektriker / linjemontör. Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom:

• ESA 14

• Säkerhet på väg

• Heta arbeten

• Hjärt- och lungräddning

Har du även AMS-utbildning eller andra speciella erfarenheter som t.ex. ledande montör, är det meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort. BE-körkort är meriterande.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och samarbete med andra, både internt och externt. Som person är du affärsmässig och tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Du upprätthåller en god service och har ett högt säkerhetsmedvetande i ditt arbete.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Martin Löfström, 072-213 77 66. För mer information kring rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Isis Larsson, 076-136 47 32.

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Servicetekniker – Vattenfall Services

Vattenfall AB