teknikjobb.se

Servicetekniker till Vattenfall Värme i Nyköping

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Servicetekniker till Vattenfall Värme i Nyköping

Vill du bli en del av resan mot ett fossilfritt samhälle tillsammans med oss? Vi på Vattenfall har som mål att vi och våra kunder skall kunna verka och leva utan fossila bränslen inom en generation.

Till vår distributionsavdelning söker vi nu en tekniker som har ett genuint intresse av människor, teknik och service.


Dina arbetsuppgifter som servicetekniker

Som servicetekniker i Nyköping erbjuds du ett mångsidigt arbete. Du kommer att arbeta med energimätarfrågor, servicearbete och underhåll av kunders undercentraler, drift och underhåll av fjärrvärmenäten, nybyggnation och ombyggnation av fjärrvärmenäten. Du kommer även att planera och arbetsleda entreprenadarbeten, till exempel byten av undercentraler och villavärmeväxlare. Att bistå våra säljare med tekniskt stöd är också en del av arbetsdagen. I tjänsten ingår beredskap för Motala/Askersund och Nyköping.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Felavhjälpning och rådgivning av kundägda undercentraler.

• Beställa och arbetsleda uppdrag utförda av entreprenörer.

• Tekniskt säljstöd.

• Energimätarfrågor (Nymontage, revisionsbyten och kommunikationsfel).

• Drift och underhåll av fjärrvärmenät.

• Delta i ny- och ombyggnationsprojekt på fjärrvärmenät.

Som servicetekniker behöver du följande kvalifikationer

Vi söker dig som är en lugn och stabil person. Du är bra på att hantera människor. Våra kunder är det viktigaste för oss och som servicetekniker är du en ambassadör för hela Vattenfall. Du ger våra kunder ett trevligt, kunnigt och professionellt bemötande.

 

Vi tror att du idag arbetar som service- eller drifttekniker inom energi, vvs, process eller motsvarande. Du är utbildad på gymnasie- eller högskolenivå inom de områdena, alternativt innehar likvärdig arbetskompetens. Du har god förståelse för värme.

 

Kunskap om styr- och reglerteknik liksom elinstallation, gärna med B-auktorisation, ser vi som en stor merit. Du trivs med att ta egna initiativ, du planerar din dag på egen hand och arbetar resultatorienterat under eget ansvar. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och meriterande med kunskaper i engelska. Körkort B erfordras. Beredskap ingår i arbetet.

 

Placeringsort: Nyköping

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef

Elin Vestman 0706-27 05 71, för frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Sofie Jansson, sofie.jansson@vattenfall.com. Fackliga representanter är Kalle Almqvist Akademikerna, Kjell Karlsson Ledarna, Göran Johansson SEKO och Patrik Nenzén Unionen. Du når dem alla via Vattenfalls växel,

08 739 50 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 11 november 2019. Vi tar inte emot ansökningar efter sista ansökningsdatum eller ansökningar som kommer in via email. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vår organisation

Vattenfalls affärsenhet Heat Nordic producerar, distribuerar och säljer värme, ånga, kyla och el. Våra kunder är företag, kommuner, landsting, privata fastighetsägare villakunder och bostadsrättsföreningar. Huvudprodukten är fjärrvärme, som är en enkel, säker, bekväm och tillförlitlig form av uppvärmning. Bränslet består i huvudsak av olika former av biomassa och avfall som ger låga miljöpåverkande utsläpp. Vi är idag omkring 370 medarbetare och omsätter 2,9 miljarder kronor.

Dela detta jobb

Servicetekniker till Vattenfall Värme i Nyköping

Vattenfall AB