teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Servicetekniker till vår verkstad

Är du vår nästa servicetekniker?

Vi befinner oss på en spännande tillväxtresa behöver förstärka vår verkstad med en driven servicetekniker.  Här blir du en del av en arbetsplats med trevliga kollegor och varierande arbetsdagar!

Vill du ha varierande arbetsdagar? Då har du hittat rätt! 

För vi kan lova dig en sak - hos oss på LPE Sverige AB är ingen dag den andra lik!  Vi arbetar med både bilar och maskiner i vår verkstad. Du kommer också att åka ut med vår servicebil för att fixa dom fordon som gått sönder på plats. När det snöar är det hektiskt i vår verkstad eftersom LPE ansvarar för en hel del av snöröjningen i Göteborg. 

Hos oss kommer du få din röst hörd!

Vi vill självklart höra dina tankar och idéer! Därför kommer du vara med och utveckla vår verkstad och bedöma hur arbetet flyter på och vad vi kan ändra för att bli mer effektiva.

Är du vår nästa servicetekniker?

Eftersom vår nya kollega ska kunna arbeta med service, underhåll och reparationer av personbilar, traktorer, grävmaskiner, sopmaskiner och snöröjningsutrustning vill vi att du har med sig en bred kompetens till oss.

Därför ska du ha fordonsteknisk utbildning, eller dokumenterad praktisk liknande erfarenhet. För att du ska bli vår nya stjärna på att fixa våra maskiner, behöver du därför ha goda kunskaper inom elektronik, hydraulik och pneumatik

Naturligtvis behärskar du en dator lika bra som du mekar och pratar och skriver på svenska utan problem.

Vi tror att du gillar när det händer mycket och att du snabbt kan anpassa dig till nya förutsättningar. Eftersom vi arbetar i ett litet tight team, är du också en lagspelare som ställer upp och hjälper dina kollegor när det behövs. 

Vi arbetar med lean, så du måste gilla ordning och reda!

Naturligtvis har du minst ett B-körkort så du ka åka ut med vår servicebil.

Vill du bli en av oss? Vi hoppas det!

Vi kommer att erbjuda rätt person en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

På vintern har du dessutom en jourersättning, eftersom du ska kunna rycka ut när en maskin går sönder.

Helst skulle vi vilja att du börjar jobba med oss redan imorgon, men att du börjar enligt överenskommelse går ju självklart också bra.

Vi arbetar med löpande rekrytering, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan till personal@lpe.se

logo

Servicetekniker till vår verkstad

Ansök nu

Dela detta jobb