teknikjobb.se

Är du en allsidig mekaniker som gillar att felsöka med datorn i knät? Är elektronik och automation något av dina specialistområden och trivs du med att resa ut på kunduppdrag av både planerad och akut karaktär. Då kan detta vara jobbet för dig!

UN Mobilkraner AS är specialister på service och reparationer av mobila kranar och söker just nu efter en mobilkranstekniker med inriktning på GROVE kranar.
 

Rollen
Med ditt hem som utgångspunkt och med en servicebil till ditt förfogande kommer du serva kunder i Sverige och Europa. Arbetsuppgifter är varierande, inkluderat felsökning, reparationer och service på GROVE mobilkranar och dess tillhörande utrustning.

Tjänsten är flexibel i såväl arbetstid som arbetsmängd och omfattar mycket resor även på kort varsel.
 

Du erbjuds
För att du skall lyckas i rollen som mobilkrantekniker erbjuder UN Mobilkraner kurser internt och hos leverantören i Tyskland, en välutrustad servicebil, mobiltelefon, laptop och en spännande vardag med attraktiva villkor.
 

Din profil
Vi söker efter dig som:
- Har utbildning och bakgrund som tex anläggningmaskinsmekaniker, landtbruksmekaniker, industrimekaniker, lastbilsmekaniker eller har en liknande teknisk utbildning/arbetslivserfarenhet som gett dig goda kunskaper inom elektronik och hydraulik på maskiner.
- Goda datorkunskaper
- Du behärskar svenska likväl engelska i både tal och skrift då du kommer ha internationella kontakter.

Du som person är nyfiken, läraktig och tycker det är kul att bygga vidare på dina grundkunskaper och att jobba med felsökning, reparationer, underhåll och service, färdigställande och garantiuppföljning. Då tjänsten innefattar direkt kundkontakt är det viktigt att du har ett gott humör, är pålitlig och serviceminded och du gör mer än gärna det lilla extra för kunden!
 

Bra att veta!
Du blir i utgångsläget uthyrd som TEMP-TEAM konsult med en tydlig avsikt till anställning hos UN Mobilkraner AS.
 

Intresserad?
Låter det som att du är den Servicetekniker vi söker? Skicka in ansökan snarast då vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Hanie Jadidi på 0708-58 55 10 på TEMP-TEAM.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Logga

SERVICETEKNIKER TILL UN MOBILKRANAR AS!

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb