teknikjobb.se

Servicetekniker till Umeå

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Servicetekniker till Umeå

Cylinda
Vill du arbeta på ett framgångsrikt och välkänt företag som erbjuder ett stimulerande och utvecklade jobb? Vill du tillhöra en organisation som genomsyras av hög kompetens hos våra medarbetare och en vilja att skapa tillit hos våra kunder? Då kan Cylinda vara företaget för dig. Cylinda ägs av Elektroskandia Sverige, Sveriges ledande el-teknikgrossist och erbjuder ett komplett sortiment av vitvaror som ett hem kan tänkas behöva. Vårt team präglas av stort kund- och målfokus där vi brinner för att göra skillnad för Cylindas kunder. Vill du vara länken mellan säljare och kund samtidigt som du är en vardagshjälte tillsammans med oss, välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker har du daglig kundkontakt då du reparerar, förbättrar och installerar våra produkter ute hos våra kunder. Du arbetar med Cylindas breda sortiment av vitvaror i Umeå. Du representerar företaget på affärsmässigt och professionellt sätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt, med allt vad det innebär i form av höga krav på ansvar, handlingskraft och initiativrikedom. Du kommer få en gedigen introduktion under ett par veckor innan du börjar arbeta självständigt på fältet. Introduktionen består av utbildning som du får av våra produktspecialister och att du kommer få följa med en erfaren kollega. Även fortsättningsvis efter introduktionen kommer du ha bra stöd från kollegor.


Kvalifikationer

  • Har tidigare erfarenhet från branschen eller av liknande tekniskt arbete
  • Har kunskapen samt förmågan att kunna arbeta självständigt
  • Har B körkort
  • Är positiv och serviceminded samt har lätt för att samarbeta
  • Tycker om att jobba med teknik och kunder

Vi tror att du som söker både har ett tekniskt intresse och stort servicetänk. Du har alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare tror vi att du som söker är en målorienterad, driven och självgående person som tar stort ansvar och vill lyckas i ditt arbete.


Ansökan
Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll. 

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta Mikael Rönnbro, Regionchef, tel: 08923602. Facklig kontaktperson för Sveriges Elektriker Förbund är Kjell Drotz, tel: 076-7834987.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 oktober. Varmt välkommen in med din ansökan!

 

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 5,8 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.  

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 46 000 personer inom 170 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter. 

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cebebelysning.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern samt har möjligheten att ladda ned företagets Hållbarhetsrapport. 

 

Dela detta jobb

Servicetekniker till Umeå

Elektroskandia