teknikjobb.se

Företagsinformation

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning

Till vår kund i Skövde söker vi nu en servicetekniker.

Som servicetekniker kommer du arbeta med installation av hushållsprodukter och tvättstugemaskiner ute hos kund. Du kommer ha kontakt med kunder via telefon och mail. Försäljning av tjänster, reservdelar och tillbehör kommer också att ingå i din tjänst.


Kvalifikationer

Vi vill att du som söker har ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som vitvaruinstallatör är det viktigt att du är praktiskt lagd samtidigt som du är serviceminded och har kunden i fokus. Det är ett stort plus om du också har butiksvana. Som person är du handlingskraftig, noggrann och flexibel Du är social och van att samarbeta med kollegor. Körkort är ett krav.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel 072-5133900. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

logga

Servicetekniker till Skövde

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Dela detta jobb