teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Servicetekniker till Office

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Servicetekniker till Office

Är du en noggrann och lösningsorienterad person med ett tekniskt intresse? Är du ute efter en ny utmaning och vill arbeta i en roll som innefattar mycket kundkontakt? Då kan du vara Office nästa servicetekniker!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Office Sverige.

Om företaget

Office Sverige AB är ett nationellt IT-företag med kontor på 20 orter. De är idag cirka 100 medarbetare och sätter de anställda i fokus. Deras värdeord – omtanke, närhet och långsiktighet - genomsyrar hela verksamheten. Företaget levererar helhetslösningar kopplade till en hållbar och digital arbetsplats. De tar ansvar för IT-miljön och utvecklar kunden inom IT med Microsoft 365 som nav samt ger support och IT-rådgivning. Office uppdrag är att hjälpa kunden till ett bättre arbetsliv vilket speglas i allt som görs inom såväl leverans, support samt sättet att utveckla kunden hållbart över tid.

Samtliga kontor har tillgång till det stora företagets resurser, utbildning, kunskapsbyte, rikstäckande service, marknadskommunikation och samtidigt den lilla organisationens flexibilitet och närhet till kunden. Office strävar efter att bli den självklara lokala IT-partnern för mindre och medelstora företag.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du med teknisk service och support för Office tjänster och produkter. Arbetet utförs till stor del på plats ute hos företagets kunder men vissa arbetsuppgifter hanteras via fjärruppkoppling. Du kommer att utföra installationer, underhåll, felsökningar och uppgraderingar av IT-lösningar på bland annat skrivare och AV utrustning. Det är en självständig och varierande roll där du ansvarar för att planera och utföra olika uppdrag och arbeten samt avrapportera dem i ärendehanteringssystemen. Du har flertalet kontaktytor, såväl internt som externt. Främst gentemot kunder men en del av arbetet innebär även kontakt med leverantörers support.

Office tror på långsiktighet där du får möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare.

• Teknisk service och support
• Leverans, installation, underhåll och felsökning
• Kundservice och gott bemötande

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Stort tekniskt intresse
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
• B-körkort
• Meriterande med tidigare erfarenhet som servicetekniker

Vi söker dig med ett stort intresse för IT och relationer. Du som söker denna tjänst trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och driva ditt arbete självständigt framåt. Du är lyhörd, kommunikativ och ditt tekniska intresse gör att du har lätt att förstå det tekniska språket. Vidare motiveras du av problemlösning och vrider och vänder gärna på problemen. Slutligen kommer du väl överens med nya människor, är lösningsfokuserad och motiveras av att skapa nöjda kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kiruna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: service, tekniker, installation, leverans, underhåll, IT, teknik, digitalisering, teknologi, teknisk support, supporttekniker, kundsupport, kund, mekanik, heltid, Kiruna

 

 

Dela detta jobb

logo
Servicetekniker till Office

Bravura