teknikjobb.se

Med mer än 30 års erfarenhet i träbearbetningsindustrin har Mixon levererat över 1500 tekniska lösningar runt om i världen. Mixon är ett familjärt bolag som under alla år i branschen följt de senaste trenderna i limbranschen. Till verksamheten i Kungälv söker vi nu efter en Servicetekniker!
 

Rollen
Vi söker för kunds räkning en Servicetekniker med hög arbetsmoral.

Som Servicetekniker ansvarar du i huvudsakligen för montering av Limmapplikationsmaskiner.
Vidare kommer arbetet som Servicetekniker innebära:

• felsökning och reparation
• serva maskiner
• installation av maskiner

I rollen som Servicetekniker behöver du tidigare ha arbetat som teknisk montör eller inom industrin samt har goda kunskaper inom mekanik. Det förekommer även utlandsresor som en del i jobbet. En introduktionsutbildning kommer att ges till en början för att sedan succesivt växa i rollen för att bli självständig Servicetekniker.
Körkort erfordras.
 

Du erbjuds
Här erbjuds du ett jobb i ett familjärt företag på den internationella marknaden. För den som vill och är intresserad finns det möjlighet till påverkan av förbättringsarbete.
 

Din profil
Du har en god servicekänsla, är noggrann, självständig, trygg som person och är en lagspelare.
Vidare är du ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du ska ha en vilja att lära dig mer speciellt om maskinerna. Viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
 

Bra att veta!
Rekrytering direkt till Mixon!
Arbetstiderna är 7:00-16:00
 

Intresserad?
Du söker tjänsten som Servicetekniker genom att ladda upp ditt cv och personligt brev nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.
Mixon har valt att samarbeta med TEMP-TEAM i denna process. Därför sker all kontakt om tjänsten med TEMP-TEAM, Hanie Jadidi 0708-585510.

Logga

SERVICETEKNIKER TILL MIXON!

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb