teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Servicetekniker till KGK

Företag KG Knutsson AB
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Servicetekniker till KGK

Vill du vara med att utveckla automationen på vårt Logistikcenter i Enköping?

Om tjänsten

Som servicetekniker ingår du i ett team som ansvarar för att vår automation fungerar.

Som medlem i teknikteamet ansvarar du för förebyggande underhållsarbete och incidentåtgärder/reparationer. Ett stort fokus läggs också på utvecklingsarbete för att effektivisera hela vår lagerhantering. Vi genomför kontinuerligt investeringar i ny utrustning och nya arbetssätt för att säkerställa leveranser till våra kunder. Under 2022/23 kommer du att få vara med om att installera nya miniloadkranar och plockstationer och under 2023/24 kommer vi att byta vårt WMS system. Arbetet innebär skiftande arbetstider så det kan bli både tidiga mornar och sena kvällar samt en del helgarbete.

Några av arbetsuppgifterna

 • Att dagligen följa upp hur automationen fungerar.

 • Att felsöka, åtgärda/reparera och rapportera driftstörningar i automationen.

 • Att aktivt utföra förebyggande underhåll av automationen, som oftast utförs på helger.

 • Att vara i kontakt med leverantörers supportorganisationer vid problem vi inte kan lösa själva. Supportkontakterna ofta på engelska.

 • Att upprätthålla en aktuell förteckning över reservdelar och IT-utrustning.

 • Att analysera hur automationen fungerar, hur vi arbetar och föreslå effektiviseringar.

Vi söker dig som:

 • Kommer från en fordons-/maskinteknisk utbildning och gärna med el-utbildning.

 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 •  Innehar B-körkort.

 • Är en självgående person och ditt arbetssätt är strukturerat.

 • Är bra på att samarbeta då mycket av arbetet sker i par.

Du bör ha ett stort intresse för IT-tekniska lösningar och funktioner då vi även ansvarar för IT-utrustning och arbetar i ett WMS system.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha snarast då urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 31 augusti. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Hallman, Technical Manager, eller Sofie Kihlström, HR Manager. Ni når oss via växeln på nummer 08–923000. 

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning.

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller. 

För mer information om företaget, besök gärna www.kgk.se. Där finns även en film som beskriver vår logistik. 

Hos oss på familjeägda KGK kommer du till en engagerad arbetsgivare som är mån om dig. Vi är öppna, kunniga och pålitliga och strävar alltid efter att jobba tillsammans och dela med oss av våra kunskaper till varandra. 

Är du en erfaren och ansvarsfull servicetekniker som vill vara med och utveckla vår automation och lager i Enköping är du varmt välkommen med din ansökan!

KGK:s logistikcenter

Vill man göra det lätt för sig säger man att vi med vår e-handelsplats autokatlogen.se säljer reservdelar och tillbehör till bilar, lastbilar, bussar, båtar och arbetsfordon. Det är onekligen en stor del av vår omsättning. Men vi är så mycket mer, vi deltar i omställningen till en fossilfri fordonsflotta med vårt dotterbolag Carsmart, vi strävar mot att skapa en cirkulär ekonomi för de delar av transportbranschen vi verkar i, vi har som mål att genom smarta produkter och tjänster skydda liv på vägarna. Vårt moderna och automatiserade logistikcenter i Enköping ansvarar för att omkring 260 000 sändningar per år når ut till ett stort antal kunder. På en yta av totalt 33 000 kvadratmeter lagerförs 120 000 artiklar från kända varumärken. Lagersystemet består av miniloadanläggning, lagerautomater och ett manuellt pallager. Plock sker med hjälp av ljusdisplayer, pekskärmar, LED-lampor och scanners.

Bakgrundskontroller

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad, förutsatt ditt medgivande. Vi ber dig därför att se över ditt CV innan du skickar din ansökan till oss. I vårt arbete med bakgrundskontroller samarbetar vi med 2Secure som är ett internationellt säkerhetsbolag inom rekrytering, företagsförvärv, leverantörssamarbeten och ledningsprövningar.  

 

 

Dela detta jobb

Servicetekniker till KGK

KG Knutsson AB