teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Servicetekniker till Hüllert Maskin

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Servicetekniker till Hüllert Maskin

Servicetekniker till Hüllert Maskin

Logga

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du sugen på en ny utmaning och vill vara en nyckelperson i att utveckla ett gediget familjeföretag som nu växlat upp och lyfter Sverige till nya höjder? Då har vi jobbet för dig! Hüllert Maskin letar just nu efter en servicetekniker. I denna tjänst arbetar du främst ute på fält med reparation, felsökning och service. Rollen innefattar mycket kundkontakt samt att du är en viktig kugge i vårt eftermarknadsteam bestående av support, reservdelar och verkstad. Vår anläggning ligger i Upplands Väsby men det finns även möjlighet att utgå från hemmet.

Hüllert Maskin är ett familjebolag som kännetecknas av korta beslutsvägar, stort engagemang och där varje medarbetares insats är av stor betydelse för vår framgång. Utöver detta är vi ett gott gäng som jobbar efter den enkla divisen att det ska vara skoj att gå till jobbet!

Personprofil
För att lyckas i rollen som servicetekniker hos Hüllert Maskin ser vi att du som söker är en person som är noggrann och känner stort ansvar för ditt utförda arbete. Du levererar med hög kvalitet och förstår vikten av god service gentemot våra kunder. Ditt arbetssätt är effektivt, initiativrikt och lösningsfokuserat. Har du C-körkort är det meriterande.

Vidare krävs följande:
• Erfarenhet som mekaniker av entreprenad- eller jordbruksmaskiner
• Goda kunskaper inom elektronik, diagnostik och hydraulik
• B-körkort
• Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Sofie Lindström på 0733537512. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Familjeföretaget Hüllert Maskin är som generalagent för Merlo teleskopslastare marknadsledande inom vårt segment, vi är mycket stolta över våra framgångar på den svenska marknaden. Vi fortsätter att växa i Stockholm och söker nu ytterligare en Fältmekaniker som vill vara med och stärka vårt varumärke i Stockholmsregionen. Hüllert Maskins huvudkontor finns i Vara och vi är idag 30 medarbetare med säljkontor i regionerna Stockholm, Göteborg, södra Sverige samt Norrland och med ett rikstäckande servicenät.

 

Dela detta jobb

logo
Servicetekniker till Hüllert Maskin

PerformIQ