teknikjobb.se

Servicetekniker till Hermelin

Företag NextU
Ort
Kategorier
Utgår

2018-06-07

Ansök nu

Servicetekniker till Hermelin


Som servicetekniker utför du dagligen kundbesök över hela Stockholmsområdet med att utföra regelbundet service underhåll, installera och ibland felsöka och åtgärda drifts störningar på Hermelins kaffe maskiner. Du utgår från Hermelins kontor i Stockholm och ingår i serviceteamet som består av 12 glada medarbetare. Du får en gedigen introduktion och kommer sedan att arbeta på fältet hos ett antal kunder varje arbetsdag. Du kommer få delta i utbildningar för att få mer kunskap angående hela sortimentet av de maskiner som finns i Hermelins produkt och service sortiment. 

Vem är du 
Vi lägger stor vikt vid din sociala förmåga och tekniska intresse. Som person är du social, händig och kan bemöta kunder på ett trevligt och informativt sätt. Du trivs med att vistas i kundmiljö och att arbeta med att ta hand om maskiner som producerar något som ligger de flesta varmt om hjärtat, dvs vår dagliga dos av kaffe !  Vidare är du strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. 
Vi ser att du har intresse för ett service arbete hos kund arbete och ett visst tekniskt intresse och passion för drycker som kaffe. Du talar och skriver svenska samt har baskunskap i engelska och har b-körkort. 

Övrig information
Placering: Årsta
Omfattning: Heltid tillsvidare
Start: Omgående 
Ansvarig rekryterare: Ingela Haglund (ingela.haglund@nextu.se) 070-770 31 21

Vi erbjuder dig 
Hermelin är marknadsledande i branschen och erbjuder dig en intressant och omväxlande tjänst. Dina medarbetare är kunniga och engagerade. Hermelin har sitt trevliga huvudkontor med maskinutställning i Årsta. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget som expanderar kraftigt på marknaden. 

Ansökan
Hermelin har valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Next u i denna rekrytering. Sök jobbet genom att fylla i formuläret längst ner i annonsen på Next u’s hemsida. Jobbet är ansökningsbart så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan!  

Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. 

Du söker tjänsten via formuläret nedan

Dela detta jobb

Servicetekniker till Hermelin

NextU