teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi på Linde Material Handling söker servicetekniker med placering på fast verkstad och fält i Göteborg. Gillar du kundkontakt och vill vara vårt ansikte utåt? Brinner du för att skruva och meka med fordon och maskiner? Då kanske du är den vi söker!

 

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande underhåll på truckar, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller. Du arbetar med frihet under ansvar i en omväxlande miljö. Som servicetekniker hos oss säkerställer du att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundernas förväntningar.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation på fordon eller maskiner. Dina kunskaper har du förvärvat antingen genom arbetslivserfarenhet eller från ditt intresse att skruva och meka på fritiden. Vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik. Du har kunskap om hydraulik, fordons-el, mekanik och maskiner i olika storlek. B-körkort är ett krav och du är van att använda dator i jobbet.

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss behöver du ha förmåga att arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål. Som person är du social, serviceinriktad och tycker om att skapa goda relationer med kunder och kollegor.

 

Vårt erbjudande

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar – utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

 

Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av servicechef Johan Magnusson på 070-818 50 15.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2022. Urval sker löpande.

 

Logga

Servicetekniker till Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb