teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Servicetekniker till Göteborg

Företag KONE AB
Ort
Utgår

2022-02-07

Ansök nu

Servicetekniker till Göteborg

Nu skapar vi strukturer och arbetssätt för att bygga Service Operation till en serviceorganisation som tar helhetsansvar ute hos våra kunder, vi söker därför efter ytterligare drivna Tekniker till fler av våra distrikt i Göteborgsområdet som med rätt kompetens vill vara med på denna resa och bli en del av vår serviceorganisation. Du kommer bli en viktigt del i Service Operations med att säkra och utveckla blandningen av traditionella, nya och innovativa servicemetoder allt ifrån planerat serviceunderhåll, förebyggande underhåll, felavhjälpning,  till akuta uppdrag ute hos våra kunder.

Som tekniker i våra serviceteam får du ett varierande arbete med stort eget ansvar och inflytande. När du blivit varm i kläderna och rollen kommer du få jobba ute i fält där du själv är med att planerar dina jobb och din vardag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att förutom löpande servicearbete, felsökning, åtgärda fel,  förebyggande underhåll, vara delaktig i att utveckla och förbättra våra kunders upplevelse!

Vårt mål är att alltid ligga steget före, vilket innebär att du både kommer jobba proaktivt och förebyggande-såväl som med avhjälpande underhåll vid akuta problem. Har du ett genuint intresse för felsökning av tekniska problem är en strukturerad problemlösare som tycker om ordning och reda då kan du mycket väl vara den vi söker!

Du har avslutad gymnasieutbildning från el/drift- underhåll/elektronik/automation inriktning eller det vi bedömer likvärdigt och samtidigt gillar praktiskt arbete. Vi vill att du har några års erfarenhet av arbete från service och underhåll/mekanik/elektronik/reläteknik. God verktygsvana. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom styr- o regler och felsökning av elektronik.  Kommer du från branschen och vill utvecklas så är det mycket meriterande. Krav B Körkort. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-02-07. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-2184030

Vi ser fram emot din ansökan!

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Dela detta jobb

Servicetekniker till Göteborg

KONE AB