teknikjobb.se

Om dig
Nu söker vi ytterligare en servicetekniker till vårt kontor/verkstad i Tyresö som är redo att ta sig an nya spännande och utvecklande utmaningar i ett företag med höga ambitioner i en stark tillväxt.
Vi söker dig som är engagerad och driven med hög arbetsmoral och ansvarskänsla. Du är teknikintresserad, har stor datavana, är lättlärd och en problemlösare. Det är mycket meriterande om du har en bakgrund inom el.

För att trivas i rollen som servicetekniker/teknisk support hos oss är det viktigt att du är bekväm med att organisera, planera ditt dagliga arbete, arbeta självständigt och prioritera rätt vid stressiga tillfällen.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och önskar att vi hittar dig som är en trevlig, nyfiken och tillmötesgående person som är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor.

Din profil
Utbildning
MERITERANDE
Teknik och teknisk industri:
Gymnasial utbildning:

Kompetenser
MERITERANDE
Servicearbete, elektronik
Servrar, installation och underhåll
Elteknik
Elektronikmontering

Körkort
B

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av servicearbeten samt förebyggande underhåll av våra automater som finns ute hos våra kunder och platsupplåtare. Man utgår från vårt kontor/verkstad i Tyresö och har ansvar för ett antal automater i Stockholm med omnejd och har tillgång till företagets poolbilar i tjänsten.
Daglig driftskontroll och rapportering av avvikelser samt felsökning av både hård- och mjukvara och se till att våra automater är rena och fräscha för att överträffa kundens förväntan.
Teknisk support till övriga servicetekniker samt tester och utvärderingar av  nya komponenter mm.
Det kan förekomma en del montagearbeten i vår verkstad gällande alla våra produktområden.
Vi har ett tätt samarbete med utvecklingsavdelningen vilket för rätt person kan medföra större deltagande i produktutveckling såsom uppdateringar, anpassningar av produkter samt framtagning av nya produkter.

Övrigt
Lön
Fast månadslön enl. ök

Anställningsvillkor
Arbetstid 8-17, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring

Arbetsplats
Tyresö

Om oss
Speed Services AB är ett spännande teknikföretag i framkant.
Företaget är specialister på olika typer av automattjänster inom publika miljöer och befinner sig i en aggressiv expansionsfas och genomför stora satsningar inom nya affärsområden. 
De är verksamma inom bland annat Digital signage, interaktiva kiosker och kundterminaler, biljettautomater, publik Wi-Fi, fotoautomater och förvaringsboxar. 

Unikt för Speed Services är deras organisationsform. Även om vissa på företaget har en delad roll så är den huvudsakliga sysselsättningen alltid den samma, det vill säga, utveckling och expansion. På så sätt finns en stor förståelse för de utmaningar som kan dyka upp och det bidrar till korta beslutsvägar.

http://www.speed-services.se

Kontaktpersoner
Sebastian Moreno, Servicechef
sebastian.moreno@speed-services.se

Servicetekniker/Teknisk support till expansivt teknikföretag

Ort
Utgår

2019-04-13

Ansök nu

Dela detta jobb