teknikjobb.se

Servicetekniker/Teamledare Cylinda Service

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2018-12-30

Ansök nu

Servicetekniker/Teamledare Cylinda Service

Om Cylinda: Cylinda erbjuder ett komplett sortiment av vitvaror som ett hem kan tänkas behöva. Tack vare våra svenska rötter och att utvecklingsavdelningen finns i Sverige har vi dessutom en unik kunskap om vilka förutsättningar och behov som finns just här. Självklart månar vi också om miljön och jobbar ständigt med att utveckla ännu tystare och mer energieffektiva modeller. Lite extra stolta är vi därför över världens första Svanenmärkta tvättmaskin som Cylinda lanserade 2006 och de Svanenmärkta diskmaskinerna som kom året efter. Cylinda ägs av Elektroskandia Sverige – Sveriges ledande el-teknikgrossist.

Elektroskandias totala omsättning är motsvarande 7,6 miljarder kronor med cirka 825 anställda och finns representerade med 48 butiker runt om i Sverige.

Cylinda erbjuder: Vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande jobb i ett framgångsrikt och välkänt företag. Vår organisation genomsyras av hög kompetens hos våra medarbetare och en vilja att skapa stabil tillit hos våra kunder.

Din närmiljö präglas av ett team som är kundfokuserat, målorienterat som brinner för att göra skillnad för Cylindas kunder. Vi vill helt enkelt vara en ”hjälte” för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter: Du har daglig kundkontakt då du reparerar, förbättrar och installerar våra produkter ute hos våra kunder. Du arbetar med Cylindas breda sortiment av vitvaruprodukter i Region Öst, Östergötland, Jönköpings län, & Kalmars län. Du representerar företaget på affärsmässigt och professionellt sätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt, med allt vad det innebär i form av höga krav på ansvar, handlingskraft och initiativrikedom. Tycker du om att vara länken mellan säljare och kunden så är du den medarbetare vi söker.

Teamleader: Du är ansvarig för att tillsammans med Regionansvarig driva den operativa verksamheten inklusive samordning av servicetekniker i det definierade området. Inget formellt personalansvar ingår i tjänsten. I funktionen ingår ansvaret för att utveckla verksamheten och personalen utifrån Cylinda services uppsatta strategier och mål för att säkra en hög kvalitet i eftermarknadsarbete mot Cylindas kunder.

Din profil:

  • Är positiv och serviceminded samt har lätt för att samarbeta
  • Tycker om att jobba med teknik och kunder
  • Har flerårig erfarenhet från branschen eller liknande uppgifter
  • Har förmågan och kunskapen att kunna arbeta självständigt
  • Har körkort
  • Pc-vana med goda kunskaper i Microsoft Officepaket 
  • Erfarenhet att arbeta i ERP och Servicesystem

Våra egna produktspecialister ger dig den utbildning som krävs för din nya uppgift. För att lyckas i ditt arbete är det viktigt att du är målorienterad, drivande, självgående och ansvarstagande med stort service- och kundfokus

Ansökan och upplysningar: Urval kommer att ske löpande, därför är det bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 20181130. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras av Jimmy Rådström, 0724527753 Facklig kontaktperson (Sveriges Elektriker Förbund) är Kjell Drotz 076-7834987

Dela detta jobb

Servicetekniker/Teamledare Cylinda Service

Elektroskandia